Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu, Makedonska 30, Beograd 0615544199

Univerziteti

Partnerski univerziteti su univerziteti iz celog sveta čiji smo regionalni predstavnici i za koje radimo preselekciju studenata za upis. Pogledajte ispod spisak. Preko nas ćete se besplatno prijaviti, direktno upisati i lakše dobiti stipendiju. Budite sigurni!

Ino Edukacija je centar za školovanje u inostranstvu koji je najveći nacionalni i licencirani studentski rekruter koja pruža besplatne usluge slanja prijave su besplatne, kao i pomoći oko prijave za smeštaj u inostranstvu i za studentsku vizu.

Partnerski univerziteti su državni i privatni univerziteti koje smo odabrali na osnovu njihovog rangiranja, prestiža, kvaliteta studija ali i pristupačnih cena za ljude sa naših prostora. Ispod smo izdvojili najbolje rangirane i najpopularnije univerzitete za studente.

Ukoliko imate svu potrebnu dokumentaciju mi je šaljemo direktno na univerzitet i nama ne plaćate uslugu slanja (ponekad je application fee obavezan i plaća se fakultetu). Pre apliciranja pregledamo dokumentaciju kako bismo bili sigurni da će sve proći u najboljem redu. Pomažemo da izaberete pravi smer, fakultet i zemlju za sebe, u skladu da vašim planovima i mogućnostima.

AMERIKA

AUSTRIJA

BUGARSKA

ČEŠKA

DANSKA

ENGLESKA

FRANCUSKA

GRČKA

HOLANDIJA

ITALIJA

JAPAN

JUŽNA KOREJA

KANADA

KIPAR

MAĐARSKA

MALEZIJA

Asia Pacific University Kuala LumpurINO preporuka za povoljne studije u Aziji

MALTA

NEMAČKA

POLJSKA

RUSIJA

SLOVENIJA

ŠVAJCARSKA

ŠVEDSKA

ŠPANIJA

GRENADA

KURSEVI JEZIKA LETO 2022

  • PONUDA
Podelite s prijateljima: