Kako na Master - INO AGENCIJA

Najposećeniji sajt o školovanju u inostranstvu – Knez Mihailova 30, Beograd 0615544199

Univerziteti

Partnerski univerziteti u inostranstvu – direktan upis

 

 

Univerziteti čiji smo regionalni predstavnici i za koje radimo preselekciju studenata za upis. Preko nas ćete se besplatno prijaviti, direktno upisati i lakše dobiti stipendiju. Budite sigurni!

 

 

Ino agencija je najveći nacionalni studentski rekruter za preko 100 univerziteta i škola iz celog sveta. Za ove univerzitete garantujemo upis, i u mogućnosti smo da kontaktiramo upisnu komisiju kako bismo bili sigurni da će vas primiti. 

Usluge slanja prijave su besplatne.

 

 

Partnerski univerziteti su državni i privatni univerziteti koje smo odabrali na osnovu njihovog rangiranja, prestiža, kvaliteta studija ali i pristupačnih cena za ljude sa naših prostora. Ispod smo izdvojili najbolje rangirane i najpopularnije univerzitete za studente.

 

 

Ukoliko imate svu potrebnu dokumentaciju mi je šaljemo direktno na univerzitet i nama ne plaćate uslugu slanja (ponekad je application fee obavezan i plaća se fakultetu). Ako vam je potrebna izrada dokumentacije uzmite BASIC paket. Pre apliciranja radimo pregled dokumentacije i slanje kako bismo bili sigurni da će apliciranje proći u najboljem redu. Pomažemo da izaberete pravi smer, fakultet i zemlju za sebe, u skladu da vašim planovima i mogućnostima. Posle upisa, pomažemo pri apliciranju na vizu i u pronalasku smeštaja.

NAJBOLJE RANGIRANI DRŽAVNI I PRIVATNI UNIVERZITETI

ENGLESKA

ITALIJA

AUSTRIJA

NEMAČKA

HOLANDIJA

FRANCUSKA

ŠVEDSKA

ŠPANIJA

ŠVAJCARSKA

AMERIKA

KANADA

GRČKA

MALTA

KIPAR

MAĐARSKA

ČEŠKA

POLJSKA

RUSIJA

SLOVENIJA

MALEZIJA

Asia Pacific University Kuala Lumpur

BUGARSKA


Ako želite da se prijavite ili imate bilo kakva pitanja, pišite nam ispod: 

%d bloggers like this: