Kako na Master - INO AGENCIJA

Najposećeniji sajt o školovanju u inostranstvu – Knez Mihailova 30, Beograd 0615544199

Univerziteti

Podelite s prijateljima:

Partnerski univerziteti su univerziteti iz celog sveta čiji smo regionalni predstavnici i za koje radimo preselekciju studenata za upis. Pogledajte ispod spisak. Preko nas ćete se besplatno prijaviti, direktno upisati i lakše dobiti stipendiju. Budite sigurni!

Ino agencija je najveći nacionalni studentski rekruter koja pruža besplatne usluge slanja prijave su besplatne, kao i pomoći oko prijave za smeštaj u inostranstvu i za studentsku vizu.

Partnerski univerziteti su državni i privatni univerziteti koje smo odabrali na osnovu njihovog rangiranja, prestiža, kvaliteta studija ali i pristupačnih cena za ljude sa naših prostora. Ispod smo izdvojili najbolje rangirane i najpopularnije univerzitete za studente.

Ukoliko imate svu potrebnu dokumentaciju mi je šaljemo direktno na univerzitet i nama ne plaćate uslugu slanja (ponekad je application fee obavezan i plaća se fakultetu). Pre apliciranja pregledamo dokumentaciju kako bismo bili sigurni da će sve proći u najboljem redu. Pomažemo da izaberete pravi smer, fakultet i zemlju za sebe, u skladu da vašim planovima i mogućnostima.

ENGLESKA

ITALIJA

AUSTRIJA

NEMAČKA

HOLANDIJA

FRANCUSKA

ŠVEDSKA

ŠPANIJA

ŠVAJCARSKA

AMERIKA

KANADA

GRČKA

MAĐARSKA

SLOVENIJA

MALEZIJA

Asia Pacific University Kuala Lumpur

MALTA

KIPAR

ČEŠKA

POLJSKA

RUSIJA

BUGARSKA

IZRAEL

DUBAI

 


Ako želite da se prijavite ili imate bilo kakva pitanja, pišite nam ispod: 

 

Podelite s prijateljima: