Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu – Knez Mihailova 30, Beograd 0615544199

Univerziteti

Podelite s prijateljima:

Partnerski univerziteti su univerziteti iz celog sveta čiji smo regionalni predstavnici i za koje radimo preselekciju studenata za upis. Pogledajte ispod spisak. Preko nas ćete se besplatno prijaviti, direktno upisati i lakše dobiti stipendiju. Budite sigurni!

Ino Edukacija je centar za školovanje u inostranstvu koji je najveći nacionalni i licencirani studentski rekruter koja pruža besplatne usluge slanja prijave su besplatne, kao i pomoći oko prijave za smeštaj u inostranstvu i za studentsku vizu.

Partnerski univerziteti su državni i privatni univerziteti koje smo odabrali na osnovu njihovog rangiranja, prestiža, kvaliteta studija ali i pristupačnih cena za ljude sa naših prostora. Ispod smo izdvojili najbolje rangirane i najpopularnije univerzitete za studente.

Ukoliko imate svu potrebnu dokumentaciju mi je šaljemo direktno na univerzitet i nama ne plaćate uslugu slanja (ponekad je application fee obavezan i plaća se fakultetu). Pre apliciranja pregledamo dokumentaciju kako bismo bili sigurni da će sve proći u najboljem redu. Pomažemo da izaberete pravi smer, fakultet i zemlju za sebe, u skladu da vašim planovima i mogućnostima.

AMERIKA

AUSTRALIJA

  • Australian College of Physical Education ACPE 

AUSTRIJA

BELGIJA

BUGARSKA

ČEŠKA

DANSKA

DUBAI

ENGLESKA

FRANCUSKA

GRČKA

HOLANDIJA

ITALIJA

IZRAEL

JAPAN

  • Yamanashi Gakuin University  ICLA 

KANADA

KIPAR

MAĐARSKA

MALEZIJA

Asia Pacific University Kuala Lumpur

MALTA

NEMAČKA

POLJSKA

RUSIJA

SLOVENIJA

ŠVAJCARSKA

ŠVEDSKA

ŠPANIJA


Ako želite da se prijavite ili imate bilo kakva pitanja, pišite nam ispod: 

Podelite s prijateljima: