Švajcarske vrednosti, međunarodni način razmišljanja i pragmatični pristup – u centru biznisa Evrope! Minhen je br.1 grad za biznis Evrope, sedište stotina kompanija i pravo mesto da počnete svoju globalnu karijeru!

minhen nemacka fakultet.jpg

EU Business School (EU)

Osnovana 1973. godine, EU Business School (EU) je međunarodna, profesionalno akreditovana biznis škola (univerzitet) sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu. Pružaju dinamičnu nastava u malih grupama na engleskom jeziku, sa najboljim kurikulumom iz severnoameričkih i evropskog akademskog programa. Naš pragmatični pristup poslovnom obrazovanju priprema studente za karijeru u današnjem svetu koji se brzo razvija i globalizuje poslovni svet. EU nudi fondacije, bachelor’s, master’s (MBA) i doktorske programe, sa fokusom na poslovnu administraciju, komunikaciju, upravljanje turizmom, međunarodne odnose, sportski menadžment, upravljanje digitalnim medijima, međunarodno poslovanje, marketing, finansije, upravljanje preduzećima i ljudskim resursima.

EU Minhen Kampus

Zemlja: Nemačka
Adresa: Theresienhohe 28, 80339 Minhen, Nemačka
Sajt: http://eumunich.com
Smešten u centru grada
Broj studenata: oko 500
Studije: na engleskom jeziku

EU-Minhenski kampus je centralno smešten u Theresienhohe-u, preko puta istorijskog i živog sajma Theresienviese, gde se nalazi najveći svetski sajam Oktoberfest. Minhen je ekonomsi epicentar Nemačke i EU svake godine školuje buduće menadžere za evropske kompanije. Studenti redovno prisustvuju industrijskim posetama globalnim preduzećima kao što su BMV, Siemens, Paulaner, Coca-Cola, MAN Trucks, Audi i Porsche. Gradska zgrada EU u Minhenu sastoji se od najsavremenijih učionica sa prozorima od poda do plafona koji koriste prirodno svjetlo. Wi-Fi pristup je dostupan u kampusu, a svaka učionica ima SMARTBoard i visokotehnološki zvučni sistem.

Osnovne studije

Master studije

MBA programs:

 Double degree sa Universty of Roehampton:

Upis

Preko Ino agencije upis je direktan. Potreban je test engleskog jezika, ali nije obavezan jer možete polagati online test engleskog jezika od EU Business School. Polaganje je besplatno u Ino agenciji. Slanje prijave je besplatno, a application fee se plaća EU Business school ili prilikom upisa.

Studije počinju tri puta godišnje i upis je otvoren dok god ima otvorenih mesta, ali zbog velikog broja prijava poželjno je poslati prijavu što pre.


Ako želite da studirate u inostranstvu pošaljite nam besplatnu prijavu

Podelite s prijateljima: