Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu, Makedonska 30, Beograd 0615544199

Mentorski paketi i pojedinačne usluge

Ino Edukacija je vodeći regionalni centar za školovanje u inostranstvu i profesionalnu orijentaciju. U sklopu našeg Centra funkcioniše i Ino Škola jezika i kompetencija kao i sudski tumači za više jezika. Ino Edukacija je licencirani ICEF, UCAS i Harisson centar.

SVE NA JEDNOM MESTU

Kod nas možete uspešno proći sve etape pripreme i odlaska na školovanje. Imamo najveći portfolio partnerskih univerziteta, srednjih škola i škola jezika, a šaljemo i na nepartnerske institucije u sklopu naših mentorskih paketa. Ino Edukacija je uigran tim, bićete u rukama iskusnih mentora i stećićete prestižno obrazovanje za ceo život!

Svakom studentu se maksimalno posvećujemo i ulažemo veliki trud i znanje kako bismo izabrali najbolji program za svakog studenta i upisali ga uspešno na isti. Pošto svakom studentu pristupamo individualno, zavisno od vaših želja i potreba, predstavljamo naše usluge koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i ambicije.

MENTORSKI PAKETI

e.

MENTORSKI PAKETI

PARTNERSKI UNIVERZITETI

NEPARTNERSKI UNIVERZITETI

BASIC PAKET – Prijava na jednu ili dve partnerske institucije, izrada CV i Motivacionog pisma, celogodišnje mentorisanje, usluga vize:
UNO PAKET – Prijava na jednu nepartnersku insitituciju sa izradom CV, Motivacionog pisma, dve preporuke, celogodišnje mentorisanje i uslugom vize, za  bilo koju zemlju i jedan studijski program: 
PARTNER PAKET – Prijava na tri ili četiri partnerske institucije sa izradom CV, Motivacionog pisma, dve preporuke, celogodišnje mentorisanje i uslugom vize:
MULTI PAKET – Prijava na dve do četiri nepartnerske institucije sa izradom CV, Motivacionog pisma, dve preporuke, celogodišnje mentorisanje i uslugom vize, za  bilo koju zemlju: 
BESPLATNA PRIJAVA  – Prijava na jednu partnersku instituciju: Ino Edukacija besplatno revidira i šalje vaša dokumenta (moguće je doplatiti pojedinačne usluge)
0 RSD
PAKET SLOVENIJA – Do tri prijave sa svim pojedinačnim uslugama:
PAKET MEDICINA – Prijava na Medicinu u Italiji, Holandiji, Engleskoj, na Kipru
60000 RSD 
PREMIUM PAKET – Prijava na pune stipendije, Cambridge, Oxford, Ivy League Univerziteti sa svim pojedinačnim uslugama:

Naše usluge možete platiti u Ino Edukaciji, preko firme ili online platnom karticom. Kliknite iznad na cenu paketa ili usluge kako bi vam se otvorila stranica. Ino Edukacija nije u PDV-u.


POJEDINAČNE USLUGE


Profesionalna orijentacija i akademsko usmeravanje Harrison Assessment Test američka licenca sa izveštajem na 30 strana. (Nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 15000 RSD (nije uključeno u mentorske pakete)

Motivaciono pismo – izrada odličnog motivacionog pisma po akademski standardima, na osnovu INO upitnika. Cena ista i za partnerske i nepartnerske institucije

  • Cena: 10000 RSD

CV ili Preporuka – oba dokumenta se rade po EU standardima, na osnovu INO upitnika. Cena ista i za partnerske i nepartnerske institucije

  • Cena: 8000 RSD

CV+Motivaciono pismo akcija! Cena ista i za partnerske i nepartnerske institucije

  • Cena:15000 RSD

Paket dokumentacije (CV, Motivaciono pismo, dve preporuke)

  • Cena: 30000 RSD

Pomoć pri prijavi za vizu i smeštaj – informisanje studenta o proceduri, pomoć pri zakazivanju termina, popunjavanje aplikacije, spisak dokumenata

  • Cena: 30000 RSD

Prevod dokumenata sa pečatom sudskog tumača (nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 1200 RSD po prevodilačkoj strani

Prevod dokumenata bez pečata sudskog tumača (nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 1100 rsd po prevodilačkoj strani