Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu, Makedonska 30, Beograd 0615544199

Mentorski paketi i pojedinačne usluge

Ino Edukacija je vodeći regionalni centar za školovanje u inostranstvu i profesionalnu orijentaciju. U sklopu našeg Centra funkcioniše i Ino Škola jezika i kompetencija kao i sudski tumači za više jezika. Ino Edukacija je licencirani ICEF, UCAS i Harisson centar.

SVE NA JEDNOM MESTU

Kod nas možete uspešno proći sve etape pripreme i odlaska na školovanje. Imamo najveći portfolio partnerskih univerziteta, srednjih škola i škola jezika, a šaljemo i na nepartnerske institucije u sklopu naših mentorskih paketa. Ino Edukacija je uigran tim, bićete u rukama iskusnih mentora i stećićete prestižno obrazovanje za ceo život!

Svakom studentu se maksimalno posvećujemo i ulažemo veliki trud i znanje kako bismo izabrali najbolji program za svakog studenta i upisali ga uspešno na isti. Pošto svakom studentu pristupamo individualno, zavisno od vaših želja i potreba, predstavljamo naše usluge koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i ambicije.

MENTORSKI PAKETI

PARTNERSKI UNIVERZITETI

NEPARTNERSKI UNIVERZITETI

Besplatna prijava na dva partnerska INO univerziteta bez pojedinačnih usluga – sami pripremate svu potrebnu dokumentaciju, INO Edukacija revidira besplatno vaša dokumenta i šalje prijavu svom partnerskom univerzitetu:
0 RSD
Prijava na jednu nepartnersku insitituciju sa svim pojedinačnim uslugama – prijava se odnosi na bilo koju zemlju i jedan studijski program: 
Besplatna prijava na dva partnerska INO univerziteta uz neku od pojedinačnih usluga – Ukoliko vam ne trebaju sve naše usluge, a želite da se prijavite na dva naša parterska univerziteta možete koristiti pojedinačne usluge poput izrade dokumentacije, usluga vize:
0 RSD + pojedinačne usluge koje izaberete
Prijava na dve do četiri nepartnerske institucije sa svim pojedinačnim uslugama (uz ove prijave, Ino Edukacija vas besplatno u ovom paketu prijavljuje na partnersku instituciju): 80000 RSD (MULTI PAKET)
Prijava na dve partnerske insititucije sa svim pojedinačnim uslugama – prijava se odnosi na bilo koju zemlju i programe:
Prijava na studije u Sloveniji sa svim pojedinačnim uslugama: do tri prijave + jedna partnerska institucija 35000 RSD
Prijava na tri ili četiri partnerske institucije sa svim pojedinačnim uslugama – prijava se odnosi na bilo koju zemlju i programe:
Prijava na pune stipendije, Cambridge, Oxford, Ivy League Univerziteti sa svim pojedinačnim uslugama:

Naše usluge možete platiti u Ino Edukaciji, preko firme ili online platnom karticom. Kliknite na cenu paketa ili usluge kako bi vam se otvorila stranica. Ino Edukacija nije u PDV-u.

POJEDINAČNE USLUGE


Profesionalna orijentacija i akademsko usmeravanje (Harrison Assessment Test). (Nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 15000 RSD

Pretraga nepartnerskih univerziteta – izveštaj o programima, rokovima, cenama školarine i potencijalnim stipendijama na osnovu zahteva kandidata

  • Cena: 6000 RSD

Slanje prijave na nepartnerski univerzitet – Informacije o upisnim uslovima, pregledanje dokumentacije pred slanje prijave, slanje prijave

  • Cena: 20000 RSD

Motivaciono pismo – izrada odličnog motivacionog pisma po akademskim standardima, na osnovu INO upitnika.

  • Cena: 10000 RSD

CV ili Preporuka – oba dokumenta se rade po EU standardima, na osnovu INO upitnika

  • Cena: 8000 RSD

CV+Motivaciono pismo akcija!

  • Cena:15000 RSD

Paket dokumentacije (CV, Motivaciono pismo, dve preporuke)

  • Cena: 30000 RSD

Pomoć pri prijavi za vizu i smeštaj – informisanje studenta o proceduri, pomoć pri zakazivanju termina, popunjavanje aplikacije, spisak dokumenata

  • Cena: 30000 RSD

Prevod dokumenata sa pečatom sudskog tumača (nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 1200 RSD po prevodilačkoj strani

Prevod dokumenata bez pečata sudskog tumača (nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 1100 rsd po prevodilačkoj strani