Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu, Makedonska 30, Beograd 0615544199

Časovi engleskog jezika i SAT pripreme

Većina studenata koji se spremaju za studije u inostranstvu moraju da polažu neki od sertifikata engleskog jezika poput TOEFL ili IELTS, ali i testove poput SAT i GRE. Ino Edukacija u ponudi ima specijalizovane kurseve za pripreme ovih testova i višegodišnje iskustvo sa stotinama studenata koji su uspešno položili svoje testove i upisali se. Takođe, studenti se mogu prijaviti i na individualne kurseve za standardni engleski jezik, uživo ili online, kako bi unapredili opšte znanje i na vreme položili sve potrebne testove. Svi profesori pridržavaju se visokih standarda Ino Edukacije i imaju veliko iskustvo sa đacima i brzim postizanjem željenih rezultata.

Direktorka škole je Julia Popović

Direktorka škola je iskusna profesorka Julia Popović, lektorka i doktorantkinja na Filološkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Rođena u Nemačkoj, u Srbiji živi 20 godina i ima više od 15 godina iskustva kao profesorka nemačkog jezika.

Moj cilj je da đaci u Ino Edukaciji dobiju visoke standarde u predavanju i učenju jezika, fokusiranu pripremu testova i maksimalno samopouzdanje bilo da žele da studiraju u inostranstvu ili u Srbiji.

Julia Popović,

direktorka Škole jezika

TOEFL B2 pripreme – upis u toku!

Ino Edukacija održava redovne grupne pripreme i individualne časove. Grupna priprema za TOEFL test je za kandidate koji su na B2 nivou znanja engleskog i žele da se pripreme za sam test. Ukoliko su potrebni dodatni časovi, profesori će to predložiti studentima, kako bi se prevazišle “rupe u znanju”. Časovi se održavaju uživo, a po dogovoru mogu biti i online. Materijal za vežbanje na časovima i kod kuće je obezbeđen, a u sve pripreme uključene su i simulacije. Grupa može imati do 6 polaznika.

Grupna priprema za TOEFL traje šest nedelja, košta 20000 dinara i plaća se odjednom pre početka kursa.

Cena individualnog dvočasa je 3000 RSD.

Redovni kursevi kreću od 13. septembra 2021. do 30. oktobra 2021.

Naredna grupa počinje 1.novembra do 15.decembra 2021.

Ulazni test za engleski jezik je besplatan i rade se online. Prijava za kurseve je dostupna online u formularu ispod ili na telefon 0615544299.

SAT pripreme – upis u toku!

Ino Edukacija održava redovne grupne pripreme i individualne časove. Grupna priprema za SAT test je za kandidate koji su na B2 nivou znanja engleskog i solidnim znanjem matematike. Ukoliko su potrebni dodatni časovi, profesori će to predložiti studentima. Časovi se održavaju uživo, a po dogovoru mogu biti i online. Materijal za vežbanje na časovima i kod kuće je obezbeđen, a u sve pripreme uključene su i simulacije. Grupa može imati do 6 polaznika.

Grupna priprema za SAT traje osam nedelja i košta 45000 dinara i plaća se odjednom pre početka kursa.

Redovni kursevi kreću od 13. septembra 2021. do 13.novembra 2021.

Naredna grupa počinje 20.novembra do 30.januara 2022.

Ulazni test za engleski jezik i matematiku košta 3000 RSD, jer uključuje testiranje, intervju i evaluacioni test iz matematike. Cena individualnog dvočasa je 3500 RSD.

Prijava za kurseve je dostupna online u formularu ispod ili na telefon 0615544299.

IELTS pripreme

Za IELTS Academic su dostupni individualni časovi. Cena individualnog dvočasa je 3000 RSD.

Prijava online ispod ili telefonom 0615544199

Podelite s prijateljima: