Kako na Master - INO AGENCIJA

Najposećeniji sajt o školovanju u inostranstvu – Knez Mihailova 30, Beograd 0615544199

Konsultacije i odabir programa

Podelite s prijateljima:

Konsultacije i odabir programa u Ino agenciji je najsigurniji način da saznate svoje najbolje opcije za studije u inostranstvu! Nemojte da lutate i gubite vreme, dođite na pravo mesto i saznajte gde možete da studirate!

Uz pomoć Ino tima odaberite pravi program za sebe i prijavite se direktno. Zakažite besplatne konsultacije i istraživanje pet partnerskih institucija i pomoć pri odabiru programa studija na našim partnerskim univerzitetima širom sveta. Slanje prijave je besplatno. Ukoliko vas interesuju nepartneske institucije, usluga pretraživanja 5 nepartnerskih univerziteta i odabir programa naplaćuje se 50 evra ili 6000 RSD.

Konsultacije i odabir programa cena
Istraživanje pet partnerskih institucija i pomoć pri odabiru programa studija besplatno
Istraživanje pet nepartnerskih institucija i pomoć pri odabiru programa studija 50 EUR

Naši savetnici predstaviće vam opcije za studije, objasniti vam proceduru upisa, potrebnu dokumentaciju i predložiće vam idealne programe studija u odnosu na vaše želje, mogućnosti i ambicije. Preko Ino savetnika lakše ćete dobiti umanjenja školarine i druge pogodnosti.

Konsultacije držimo kod nas u Ino agenciji u Beogradu ili na skajpu za kandidate van Beograda, sa celog Balkana i za celu dijasporu.

Zakazivanje konsultacija je obavezno kako bismo se pripremili za vas.

Zakažite ispod mejlom ili telefonom na +381615544199

Podelite s prijateljima: