Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu – Makedonska 30, Beograd 0615544199

Konsultacije za studije u inostranstvu

Konsultacije i registracija u Ino Edukaciji su besplatni!

Ovo je najsigurniji način da saznate koje su vaše mogućnosti za studije u inostranstvu, da se informišete o programima i stipendijama – i da napravite jasan plan apliciranja i studiranja. Skratite vreme pretrage, uštedite novac i dođite na pravo mesto! Preko nas ćete se lakše upisati i dobićete informacije o povoljnijim školarinama. 

Konsultacije drže iskusni konsultanti Ino Edukacije koji će vas posavetovati koji su najbolji studijski programi, stipendije i zemlje za studiranje u odnosu na oblast studija za koju se interesujete, kao i troškovi života i dostupne stipendije na našim partnerskim univerzitetima. Kada vas registrujemo u našem sistemu, uvek možete kasnije da se javite sa dodatnim pitanjima ili da krenete u prijavu na studije.

Ukoliko vas interesuje pretraga programa nepartnerskih univerziteta, slanje izveštaja se naplaćuje 3000 RSD (25 EUR), po želji nakon sastanka. Izveštaj se šalje mejlom i sadrži  univerzitete, cene, programe i stipendije. Početni razgovor se ne naplaćuje.

Razgovor sa iskusnim mentorom je najbolji početak svakog uspešnog upisa studija u inostranstvu.

Šta dobijate dolaskom na konsultacije:
 • Tačne informacije o studijama i najbolji izbor obrazovanja u odnosu na svoja interesovanja, profil, budžet i željenu zemlju 
 • Informacije o svim potencijalnim stipendijama na osnovu vašeg profila
 • Registraciju u sistemu Ino agencije i svaki klijent posle konsultacija dobija mejl sa spiskom studijskih programa na koji može da se prijavi
 • Nakon konsultacija, dajemo spisak programa najboljih partnerskih univerziteta i programa za studenta, zajedno sa rokovima prijava i linkovima na internetu.
 • Dajemo spisak potrebnih dokumenata za prijavu
 • Dajemo spisak svih troškova i finansijskih garancija za vizu
 • Dajemo napismeno objašnjenja SAT, GMAT i GRE testova
 • Dajemo napismeno objašnjenje kako se pišu mejlovi inostranim fakultetima i profesorima
 • Dajemo vaučer za popust od 10% kod sudskog tumača za prevode diploma i drugih dokumenata u Beogradu i Novom Sadu za sve jezike
 • Dajemo vaučer za popust od 10% u Professional English školi jezika u Beogradu za časove stranih jezika i SAT test.
 • Svi kandidati koji dođu na konsultacije postaju članovi Ino Alumni Kluba i ostvaruju pravo na newsletter sa dodatnim informacijama i online obukama

konsultacije-kako-na-master-studije-u-inostranstvu-1

Konsultacije su besplatne.
 
Konsultacije držimo u prostorijama Ino Edukacije u centru Beograda, Tivtu i Podgorici, kao i na skajpu za kandidate van Beograda i Novog Sada i širom Balkana. Posle početnih konsultacija kandidati iz Ino Edukacije odlaze sa jasnim informacijama o svojim mogućnostima i budućim studijama.

Zakažite konsultacije ispod mejlom ili telefonom na +381615544199. Pre dolaska na konsultacije molimo popunite upitnik kako bismo se što bolje pripremili.

 

Podelite s prijateljima: