Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu, Makedonska 30, Beograd 0615544199

O nama

Kako na master je 2011. započela Ana Marija Marinković koja ga i danas uređuje sa svojim timom. Posvećen je apliciranju na osnovne studije, mastere, doktorate, stipendije, razmene, poslove i prakse i postoji od 2011. Sajt je za 9 godina postojanja postao najpopularniji regionalni sajt za obrazovanje u inostranstvu i trenutno beleži 300-400  hiljada poseta godišnje. Sajt je osnovan u trenutku kada nije bilo puno informacija na internetu o akademskoj mobilnosti i šansama za mlade ljude i ideja je bila da se podele informacije sa drugim ljudima koji žele da se obrazuju i napreduju. Sajt danas finansira Ino agencija sa željom da mladi i dalje imaju besplatan i verodostojan izvor informacija.

Cilj sajta je da motiviše, ohrabri i razbije predrasude o prestižnom obrazovanju kroz demistrifikaciju i približavanje svetskih univerziteta mladim ljudima u regionu. Kroz podršku mladim i ambicioznih ljudima, težimo da budemo jedan od motora unapređenja ljudskih kapaciteta na Balkanu.


Osnivačica Kako na master i Ino Agencije Ana Marija Koppert završila je Master studije na Sorboni kao stipendista Evropske komisije i Vlade Srbije. Studirala je i u Italiji i Belgiji i važi za jednog od od naših najvećih eksperata za pitanja akademske mobilnosti i mobilnosti mladih. Redovno se usavršava na prestižnim univerzitetima i programima poput Leadership program State Department, German Marshall Fund, CEU Business School, College of Europe i drugi. Članica je Udruženja poslovnih žena Srbije.

Pogledajte njeno gostovanje na Radio Televiziji Vojvodine.

Podelite s prijateljima: