Studirajte u srcu Londona na samo 10 minuta hoda od Big Bena i Vestminsterske opatije na jednom od top britanskih univerziteta za preduzetništvo!

LSBU-Campus-e1456243438543

O univerzitetu

London South Bank University osnovan je 1892. godine kao politehnićki institut sa ciljem da promoviše znanje i veštine kao vrednosti među mladim ljudima. Danas broji oko 17 hiljada studenata čiji smeštaj se, kao i sam fakultet nalazi u samom centru Londona, na 10-ak minuta od univerzitetske zgrade. Pored neverovatne lokacije, univerzitet nudi i sjajno opremljene prostorije za rad kao što su laboratorije za robotiku, inženjering, psihologiju ili simulirane bolničke sobe. Univerzitet je proglašen za najbolji britanski univerzitet 2018. godine kada je u pitanju zapošljavanje diplomaca. Sam univerzitet nudi puno različitih programa, a najzanimljiviji su Biznis i srodni programi, Arhitektura, Psihologija, Inženjering i srodni programi, tako da ovde svako može naći program za sebe.

1_southbank_int3

Programi

Accounting and Finance, Acupuncture, Architecture, Bakery, Business Management, Charity and Public Sector, Computing, Construction, Criminology, Drama and Arts Management, Education, Engineering, English, Media and Culture, Healthcare, HR/ Careers, Law, Marketing, MBA, Media Production, Midwifery, Nursing, Occupational Therapy, Operating Department Practice, Planning, Surveying and Property, Politics and International Policy, Product Design, Psychology, Radiography, Science – Biosciences and Biochem, Science – Food and Nutrition, Science – Forensic, Science – Sport, Social Care, Sociology and Social Studies, Tourism and Hospitality

Ukoliko vas interesuje neko posebno polje navedenih programa, možete pronaći kurs po vašoj meri ovde.

students-vehicle-mechanics

Cene školarina i stipendije

LSBU ima veoma konkurentne školarine! Cena osnovnih, master i doktorskih studija je 13250 funti, a može se i dobiti umanjenje školarine na 10500 funti, što čini ovaj državni koledž u centru Londona veoma poželjnim. Studije Master of Business Administration (MBA) koštaju 14 hiljada funti, što je skoro pa duplo jeftinije do konkurencije. Postoje stipendije u iznosu od 500 do 4000 funti, kao i umanjenja školarine do 25%. Kao i za sve druge britanske univerzitete, i za master studije na South Bank Univerzitetu je moguće da se prijavite za Chevening stipendiju koja pokriva celu školarinu. Preko nas možete dobiti stipendiju, prijava je besplatna, konktaktirajte nas!

inside-k2-building

Smeštaj

Cena smeštaja je još jedan od razloga zašto vredi odabrati London South Bank University. Dom je smešten u samom centru Londona, blizu kampusa i na 10 minuta hoda od svih velikih znamenitosti poput Big Bena i cene smeštaja počinju od 125 funti nedeljno, što je za centralni London vrlo konkurentna cena. Pošto studenti žive u centru, imaju niske troškove prevoza. Ovaj kraj je poznat kao radnički i studentski, pa su cene pabova, restorana i klubova isto niže.

Uslovi upisa

Potrebno je da imate položen ispit engleskog jezika – IELTS, za osnovne studije minimum 6.0 poena, a za master 6,5 poena ili više u zavisnosti od programa; ili neki od Cambridge testova CAE ili CPE. Prosečna ocena sa studija potrebna da biste se upisali na postdiplomske studije varira u zavisnosti od programa od 7,0 do 9,0.

Zašto studirati na LSUB

  • Državni univerzitet sa tradicijom
  • Niske školarine i mogućnost dobijanja stipendije
  • Život u centralnom Londonu
  • Prakse tokom i nakon studija
  • Povoljan smeštaj

Rok za prijavu

Internacionalni studenti mogu da se prijave putem popunjavanja online prijave na sajtu samog univerziteta, ili kroz UCAS platformu. Aplikaciju treba podneti do 15. januara za narednu akademsku godinu. Prijava je preko nas besplatna, slobodno nas kontaktirajte. 

Ukoliko vas interesuju studije na South Bank Univerzitetu, pošaljite nam besplatan upit.

Podelite s prijateljima: