U Londonu studira preko 100 hiljada stranih studenata iz preko 150 zemalja sveta i predstavlja globalni centar za akademski napredak.

why study in london

Zašto studirati u Londonu?

U Londonu studira preko 100 hiljada stranih studenata iz preko 150 zemalja sveta i predstavlja globalni centar za akademski napredak. Grad ima veliki broj biblioteka i muzeja koji studentima znanje stavljaju na dohvat ruke. London nije samo akademski, već i poslovni centar sveta – tu posluju najveće firme i postoji mnogo mogućnosti za part-time poslove i studentske prakse. Na svakom koraku možete da otkrijete nešto novo, jer London ima neverovatno bogatu istoriju i kulturu. Vlasti grada Londona su svesne da studenti čine veliki deo populacije i zato studentski popusti na namirnice, usluge, barove, noćne klubove, događaje, galerije i muzeje nisu retkost. Sve to čini ovaj grad savršenim mestom za vaše studije!

Brunel_University_Logo

O univerzitetu

Brunel Univerzitet je 2016. godine proslavio pedeseti rođendan i danas broji oko 13 hiljada studenata. Univerzitet se trudi da stalno ide u korak s vremenom i osavremenjuje se, te tako stremi da ispuni ciljeve koji bi trebalo da unaprede univerzitet do 2030. godine. Univerzitet se nalazi u Londonu, na nekih 50-ak minuta od samog centra, što omogućava studentima da se fokusiraju na studije, a da ipak budu u svetskoj metropoli kakva je London. U okviru univerziteta, nalazi se i studentski smeštaj, pa studenti bukvalno žive na samo par minuta od fakulteta. Upoznajte se sa Brunel Univerzitetom kroz virtuelnu turu kampusom ovde.

brunel ino agencija

Programi

Aerospace Engineering, Anthropology, Biomedical Sciences, Brunel Business School, Civil Engineering, Communication and Media Studies, Computer Science, Creative Writing, Design, Digital Media, Economics and Finance, Education, Electronic and Computer Engineering, English, Environmental Sciences, Film and Television Studies, Flood and Coastal Engineering, Foundation Programmes, Games Design, Global Challenges, History, Journalism, Law, Life Sciences, Mathematics, Mechanical Engineering, Music, Occupational Therapy, Physician Associate, Physiotherapy, Politics, Psychology, Public Health and Health Promotion, Social Work, Sociology, Specialist Community Public Health Nursing, Sport, Health and Exercise Sciences, Theatre

Cene

Cene osnovnih i master studija kreću se od 14 000 do 17 500 funti. Postoje mogućnosti umanjenja školarine od 1500 funti do 10 700 funti i za master i osnovne studije. Takođe, studenti mogu legalno da rade do 15 sati nedeljno dok studiraju i na taj način zarade dodatni novac za džeparac. Troškovi života u Londonu iznose oko 11 hiljada funti za studente.

Brunel-University-London---Uxbridge-0

Uslovi upisa

Neophodno je položiti neki od ispita engleskog jezika, i to IELTS sa poenima između 6.0 i 7.0 u zavisnosti od toga za koji se program prijavljujete, ili TOEFL iBT sa minimum 92 poena. Prijave za osnovne studije se šalju kroz nacionalnu platformu UKAS, dok se prijave za master studije šalju preko sajta samog fakulteta.

Summer-mortar-board

Rok za prijavu

Za osnovne studije, rok za prijavu je do 15. januara za narednu akademsku godinu, a za master studije postoje dva dosta fleksibilnija roka. Ukoliko želite da započnete master u septembru, rok za prijavu je do 24. avgusta, a ukoliko želite da počnete u januaru, rok je 1. decembar.

Ukoliko vas interesuju studije na Brunel Univerzitetu, pošaljite nam besplatan upit.

Podelite s prijateljima: