Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu, Makedonska 30, Beograd 0615544199

Ino Edukacija Škola Jezika i Kompetencija

Ino Edukacija, kao vodeći regionalni centar za za školovanje u inostranstvu, proširuje svoje poslovanje! Škola Jezika i Kompetencija je logičan nastavak našeg razvoja, jer želimo da pružimo našim đacima i studentima najbolje moguće jezičke pripreme – sve na jednom mestu!

Direktorka škole je Julia Popović

Direktorka škola je iskusna profesorka Julia Popović, lektorka i doktorantkinja na Filološkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Rođena u Nemačkoj, u Srbiji živi 20 godina i ima više od 15 godina iskustva kao profesorka nemačkog jezika.

Moj cilj je da đaci u Ino Edukaciji dobiju visoke standarde u predavanju i učenju jezika, fokusiranu pripremu testova i maksimalno samopouzdanje bilo da žele da studiraju u inostranstvu ili u Srbiji.

Julia Popović,

direktorka Škole jezika i kompetencija

Časovi nemačkog jezika

Izvrsnost u časovima nemačkog jezika biće nešto po čemu smo prepoznatljivi. Moguće je imati individualne i grupne časove, uživo ili online, standardnu nastavu ili pripremu testova. Za srednjoškolce i studente u Beogradu preporučuje se nastava uživo. Ponosni smo što i u ponudi imamo i C2 nivo, za individualne časove. Svim profesorima je nemački jezik maternji jezik što garantuje besprekoran kvalitet nastave. Više informacija i prijave ovde.

Časovi engleskog jezika

Većina studenata koji se spremaju za studije u inostranstvu moraju da polažu neki od sertifikata engleskog jezika poput TOEFL ili IELTS, ali i testove poput SAT i GRE. Ino Edukacija u ponudi ima specijalizovane kurseve za pripreme ovih testova i višegodišnje iskustvo sa stotinama studenata koji su uspešno položili svoje testove i upisali se. Takođe, studenti se mogu prijaviti i na individualne kurseve za standardni engleski jezik, uživo ili online, kako bi unapredili opšte znanje i na vreme položili sve potrebne testove. Svi profesori pridržavaju se visokih standarda Ino Edukacije i imaju veliko iskustvo sa đacima i brzim postizanjem željenih rezultata. Više informacija ovde.

Anglo platforma – online učenje i vežbanje

Još jedna inovacija iz Ino Edukacije! Za one koji žele da uče jezik online i da na vreme krenu da podižu svoj nivo znanja engleskog jezika preporučujemo našu platformu https://anglo.inoedukacija.com/. Platformu su kreirali britanski profesori i lingvisti, a Ino Edukacija je nacionalni predstavnik platforme.

Na početku neophodno je uraditi ulazno testiranje kako bi se utvrdio nivo znanja i tada se studentu šalje nalog za uplatu utvrđenog nivoa. Po prijemu uplate (karticom, preko računa ili u Ino Edukacij) student dobija login podatke. Svaki nivo traje 36 nedelja ukoliko korisnik vežba 1.5 nedeljno, odnosno 18 nedelja ukoliko korisnik vežba 3 sata nedeljno. Sami određujete tempo. Svaki nivo obuhvata više od 1100 vežbi slušanja, pisanja, gramatike, lekcije i testove. Cena po jednom nivou je 50 EUR!

Pošaljite besplatan upit ili zakažite ulazno testiranje:

Podelite s prijateljima: