Šta je profesionalna orijentacija?

Profesionalna orijentacija predstavlja test koji će vam pomoći da otkrijete sebe, razumete svoje vrline i jake strane i na taj način odaberete svoju idealnu profesiju i budući poziv. Ovaj detaljan upitnik će vam pružiti spisak zanimanja za koja ste stvoreni i u kojima biste ostvarili najveći uspeh na osnovu 25 000 ranije urađenih testova i detaljnog istraživanja osobina i sposobnosti vodećih lidera iz preko 680 zanimanja.

Zakažite online na ovom linku na ovom linku.

Američka Harrison orijentacija 

Ino Edukacija je licencirani centar za obavljanje nagrađivane američke Harrison Assessments profesionalne orijentacije i izveštaji se tumače u našem centru. Rezultat i izveštaj koji vi dobijete se analizira na osnovu 25 000 ranije urađenih testova. Povezani smo sa Harrison centralom, i radimo u skladu sa svetskim standardima i zaštitom podataka ličnosti.

profesionalna-orijentacija---61fa205e080f9c373c6a4e9f5a73f3fbca2d42bb

Karakter i ličnost su stalne, nepromenljive kategorije, ali se ponašanja menjaju. Zbog toga ističemo da je svaki rezultat testa individualan i jedinstven, jer nijedna osoba nije ista. Kroz lični razgovor sa ispitanikom (i roditeljima, ako su u pitanju deca), protumačićemo vaš izveštaj i uraditi akademsko i karijerno savetovanje za što uspešniju budučnost.

Kako izgleda test profesionalne orijentacije?

Test dobijate na e-mail adresu i radi se između 20 i 60 minuta. Svako pitanje ima ponuđene odgovore koji razvrstavate na osnovu toga šta se najviše, a šta najmanje odnosi na vas.

Nakon urađenog testa, Ino Edukacija dobija temeljan i obiman izveštaj o vašim osobinama, vrlinama i nedostacima, koji naši članovi tima detaljno tumače kroz razgovor sa vama. Prolazimo sve delove izveštaja, tumačimo ih i dolazimo do idealnih profesija i narednih koraka za vas.

Izveštaj se sastoji od tri dela: 

  • Izveštaj o vašim najjačim osobinama

Daje se pregled onoga u čemu ste najjači i najefikasniji, takođe u kojim stvarima najviše uživate dok ih radite ili živite. Vaše vrednosti i lični prioriteti se mere i identifikuju kroz 175 osobina, kao i načini razmišljanja i ponašanja koji su vam prijatni i prirodni, a koji se mogu promeniti zarad uspešnije karijere.

  •   Razvoj karijere

Pomenuti izveštaj daje informacije o tome kako da na što bolji i efikasniji način da unapredite svoju karijeru. Dobijate listu zadataka koji vas ispunjavaju, interesovanja, socijalne veštine, željeno radno okruženje, sklonost ka donošenju odluka i liderstvu, kao i stepen motivacije. Na ovaj način ćete se bolje orijentisati na vaše jače strane i one koje biste želeli da dodatno razvijete, sa ciljem većeg zadovoljstva i uspeha na poslu.

  • Izbor profesije

U izveštaju dobijate listu zanimanja i procenat uživanja u njima. Upoređuju se vaše preferencije sa više od 680 karijernih opcija. Nude se različite vrste zanimanja u odnosu na nivo obrazovanja. Shodno ovim informacijama, dovešćete u obzir i pojedina zanimanja o kojima niste ni razmišljali do sada.

Akademski bonus – Svi budući bachelor i master studenti koji budu radili Harisson test u Ino Edukaciji, zajedno sa izveštajem dobijaju i spisak univerziteta i studijskih programa u inostranstvu na koje mogu aplicirati shodno svojim interesovanjima i željenoj profesiji.

Test profesionalne orijentacije je namenjen svima koji bi želeli da bolje upoznaju sebe i svoje preferenecije, takođe da dobiju bolji uvid u svoje karijerne mogućnosti. Minimalni uzrast za rad testa orijentacije je 14 godina. Cena polaganja testa je 10 800 RSD (klik ovde za online plaćanje) i u tu cenu vam je uključeno sledeće:

  • Harrison online test
  • Kompletan Harrison izveštaj iz 3 dela koji ostaje kod vas
  • Sastanak sa članom tima i detaljno tumačenje izveštaja
  • Plan i savetovanje daljeg razvoja veština
  • Akademski bonus

Zakažite online na ovom linku na ovom linku i saznajte svoje zanimanje, snage i interesovanja!

Podelite s prijateljima: