Šta je profesionalna orijentacija?

Profesionalna orijentacija predstavlja test koji će vam pomoći da otkrijete sebe, razumete svoje vrline i jake strane i na taj način odaberete svoju idealnu profesiju i budući poziv. Ovaj detaljan upitnik će vam pružiti spisak zanimanja za koja ste stvoreni i u kojima biste ostvarili najveći uspeh na osnovu 25 000 ranije urađenih testova i detaljnog istraživanja osobina i sposobnosti vodećih lidera iz preko 680 zanimanja.

Možete zakazati na ovom linku i platiti online na ovom linku.

Američka Harrison orijentacija 

Ino Edukacija je licencirani centar za obavljanje nagrađivane američke Harrison Assessments profesionalne orijentacije i izveštaji se tumače u našem centru. Rezultat i izveštaj koji vi dobijete se analizira na osnovu 25 000 ranije urađenih testova. Povezani smo sa Harrison centralom, i radimo u skladu sa svetskim standardima i zaštitom podataka ličnosti.

profesionalna-orijentacija---61fa205e080f9c373c6a4e9f5a73f3fbca2d42bb

Karakter i ličnost su stalne, nepromenljive kategorije, ali se ponašanja menjaju. Zbog toga ističemo da je svaki rezultat testa individualan i jedinstven, jer nijedna osoba nije ista. Kroz lični razgovor sa ispitanikom (i roditeljima, ako su u pitanju deca), protumačićemo vaš izveštaj i uraditi akademsko i karijerno savetovanje za što uspešniju budučnost.

Kako izgleda test profesionalne orijentacije?

Test dobijate na e-mail adresu i radi se između 20 i 60 minuta. Svako pitanje ima ponuđene odgovore koji razvrstavate na osnovu toga šta se najviše, a šta najmanje odnosi na vas.

Nakon urađenog testa, Ino Edukacija dobija temeljan i obiman izveštaj o vašim osobinama, vrlinama i nedostacima, koji naši članovi tima detaljno tumače kroz razgovor sa vama. Prolazimo sve delove izveštaja, tumačimo ih i dolazimo do idealnih profesija i narednih koraka za vas.

Izveštaj se sastoji od tri dela: 

  • Izveštaj o vašim najjačim osobinama

Daje se pregled onoga u čemu ste najjači i najefikasniji, takođe u kojim stvarima najviše uživate dok ih radite ili živite. Vaše vrednosti i lični prioriteti se mere i identifikuju kroz 175 osobina, kao i načini razmišljanja i ponašanja koji su vam prijatni i prirodni, a koji se mogu promeniti zarad uspešnije karijere.

  •   Razvoj karijere

Pomenuti izveštaj daje informacije o tome kako da na što bolji i efikasniji način da unapredite svoju karijeru. Dobijate listu zadataka koji vas ispunjavaju, interesovanja, socijalne veštine, željeno radno okruženje, sklonost ka donošenju odluka i liderstvu, kao i stepen motivacije. Na ovaj način ćete se bolje orijentisati na vaše jače strane i one koje biste želeli da dodatno razvijete, sa ciljem većeg zadovoljstva i uspeha na poslu.

  • Izbor profesije

U izveštaju dobijate listu zanimanja i procenat uživanja u njima. Upoređuju se vaše preferencije sa više od 680 karijernih opcija. Nude se različite vrste zanimanja u odnosu na nivo obrazovanja. Shodno ovim informacijama, dovešćete u obzir i pojedina zanimanja o kojima niste ni razmišljali do sada.

Akademski bonus – Svi budući bachelor i master studenti koji budu radili Harisson test u Ino Edukaciji, zajedno sa izveštajem dobijaju i spisak univerziteta i studijskih programa u inostranstvu na koje mogu aplicirati shodno svojim interesovanjima i željenoj profesiji.

Test profesionalne orijentacije je namenjen svima koji bi želeli da bolje upoznaju sebe i svoje preferenecije, takođe da dobiju bolji uvid u svoje karijerne mogućnosti. Minimalni uzrast za rad testa orijentacije je 14 godina. Cena polaganja testa je 10 800 RSD (klik ovde za online plaćanje) i u tu cenu vam je uključeno sledeće:

  • Harrison online test
  • Kompletan Harrison izveštaj iz 3 dela koji ostaje kod vas
  • Sastanak sa članom tima i detaljno tumačenje izveštaja
  • Plan i savetovanje daljeg razvoja veština
  • Akademski bonus

Saznajte ko ste!


Prijavu za test možete učiniti na linku:

https://calendly.com/inoedukacija2/profesionalna-orijentacija
Podelite s prijateljima: