Nakon pet godina rada Ino Agencije, ulazimo u šestu godinu sa potpuno novim entuzijazmom, a i nazivom! U protekle pola decenije upisali smo više stotina studenata na željene univerzitete, ostvarili veliki broj uspešnih partnerstava sa univerzitetima širom Evrope i sveta. Od ove godine preko Ino Edukacije se možete prijaviti na srednje škole i grupne kurseve jezika u inostranstvu! U okviru naše nove ponude se nalaze i Harrison profesionalna orijentacija, kao i sprovođenje takmičenja za srednjoškolce Best in English i Best in Deutsch.

U svoju široku lepezu partnera, uvrstili smo i neke od prestižnih univerziteta u Nemačkoj i Švajcarskoj. Ino Edukacija i dalje ima najveći portfolio partnerskih univerziteta na Zapadnom Balkanu!

Harrison profesionalna orijentacija je detaljan test vaših osobina i preferencija. Na ovaj način možete otkriti vaše slabosti, talente, ali isto tako i u kom biste se zanimanju najbolje snašli i šta bi zapravo mogao da bude vaš budući poziv. Ino Edukacija je licencirani centar za obavljanje američke nagrađivane Harrison Assessment profesionalne orijentacije. Rezultati i izveštaj koji dobijete u našem centru je baziran na više od 25 000 ranije urađenih testova, povezan sa Harisson centralom, u skladu sa svetskim standardima i zaštitom podataka o ličnosti.

Best in English i Best in Deutsch su jedno od najvećih takmičenja za engleski i nemački jezik koji se vrše online. Otvoreno je za sve srednje škole u EU i šire, a dizajniran je za srednjoškolce starosti od 15 do 19 godina. Đaci će se takmičiti na nacionalnom, regionalnom i evropskom nivou, a

imaće mogućnost da osvoje vredne nagrade kao što su kurs engleskog ili nemačkog jezika u Kanadi ili Nemačkoj, kao i mnoge druge manje nagrade.

U našoj novoj ponudi imaćete mogućnost izbora neke od najcenjenijih privatnih srednjih škola u Evropi (Engleskoj, Švajcarskoj, Austriji), što će vas posle u potpunosti pripemiti i olakšati nastavak obrazovanja u inostranstvu i upis naprestižne svetske univerzitete.

Zahvaljujemo se svim partnerima i prijateljima kuće koji su bili uz nas, zahvaljujemo se na poverenju svim prijavljenim učenicima i studentima u proteklim godinama, ali isto tako vas pozivamo  da nam se pridružite u obnovljenoj INO misiji i da svi zajedno oformimo još uspešniju sezonu u novom duhu!

pexels-photo-267885


Ukoliko vas interesuje školovanje u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit:

Podelite s prijateljima: