Business may be universal, but there is no universal way of doing business.

Globalni univerzitet koji se vodi idejom o multi – country learning, odnosno modelu studija na više kampusa. Glavni razlog za to je pitanje – da li je moguće razviti prave veštine poslovanja ako su studije samo  u jednoj zemlji? Da li je uspešnost biznisa u matičinoj zemlji zagarantovana i u inostranstvu? 

studije u dubaiju.jpeg
Iz tih razloga SP Jain School for Global Business razvija model školovanja na minimum 3 od ukupno 4 njihova kampusa, a to su: Dubai – Singapur – Sidney – Mumbai. Po kurikulumu, kvalitetu studija i zapošljavanju spadaju u top rang za biznis studije. Ovo su samo neka priznanja: Forbes: Top 10 Best International 1 Year MBAs (2015 – 16); The Economist: Top 100 Full-Time MBAs Worldwide (2015); Forbes: Top 20 Best International Business Schools (2013 – 14), i za kratko vreme postala je poznata i dobro rangirana po stvaranju kadrova za globalne kompanije u Aziji i Australiji. 

Zašto je ovakav vid školovanja važan?

Kao što ste mogli da zaključite, kampusi obuhvataju ključne lokacije – ekonomski najstabilnije  i najbogatije zemalje, što je pogodno tlo za učenje, razumevanje i sopstveni razvoj. Pohađanjem ovih studija u prilici ste da razumete biznis i kulturu u isto vreme kroz konstantni uvid u odluke najvećih svetskih kompanija, preferencije kupca, i tehnološki razvoj koji sve to prati. Škola se snažno zalaže za što veću mobilnost kako bismo na pravi način shvatili tržište različitih zemalja i u budućnosti se uspešno snašli na istom.

Dubai kampus

Najstariji kampus, nastao 2004. godine. Zanimljivo za Dubai, kada je obrazovanje u pitanju, je da su svi fakulteti locirani na jednom mestu, pa je zbog toga Dubai poznat po izuzetnoj moći networkovanja. Do toga najviše dolazi  jer studenti često imaju saradnju sa kolegama sa drugih univerziteta koji pokrivaju druge oblasti, pa se putem zajedničkih projekata dopunjuju.
Kao što postoji mesto za fakultete, jedan kraj je posvećen smeštaju studenata, gde se nalaze studentski domovi. Fakultet je za svoje studente pripremio organizovan prevoz od smeštaja do fakulteta, do koga ima 15 minuta vožnje.

dubai studije biznis.jpg

Singapur kampus

Samo 2 godine posle toga, Singapur je spoznao kvalitet koji ova ideja ima. Za potrebe studenata otvoren je kampus u Singapuru gde je takođe obezbeđen smeštaj koji se nalazi nedaleko od fakulteta. U Singapuru je veliki broj medjunarodnih kompanija, i mnogi studenti posle studija odluče da svoju karijeru započnu ovde.

studije u singapuru

Sidnej kampus

Posle Singapura, još jedan važan centar otvara svoja vrata – Sidnej. Važan sportski, biznis i kulturni centar, sa radom u ovoj oblasti je započeo 2012. godine. Za sve studnete koji imaju želju da primarno budu u Australiji na studijama, ovo je proverena opcija koja će im zasigurno biti prekretnica u životu.

studije u australiji.jpg

Mumbai kampus

Poslednji kampus – Mumbai nudi programe koji će se posebno svideti onima koji svoju budućnost vide u malo drugačijem poslovanju – poslovanju sa dragocenostima. Ovaj finansijski i kulturni cenatar naučiće vas kako da postanete profesionalac u tome. Mumbai je opcioni kampus, samo za one koji žele iskustvo u Indiji, ili u Luxury Management.

mumbai studije.jpg

Programi

Bachelor

Bachelor of Business Administration (BBA) sva 4 kampusa, 4 godine

Bachelor of Business Communication – Dubai, Mumbai, 3 godine

Bachelor of Data Science – Mumbai ili Sidnej, 3 godine

Bachelor of Economics – Mumbai i Dubai, 3 godine

Diploma in Business, online

Master

Master of Global Business – 16 meseci program + 4 meseca praksa; Dubai, Singapur i Sidnej

Global MBA – godinu dana, potrebno minimum 3 godine iskustva; Dubai, Singapur i Sidnej

Executive MBA program – 18 meseci, minimum 5 godina iskustva; kombinacija online studija, povremeni dolasci i projekti

Executive MBA u Sidneju

Master in Global Luxury Management – partnerstvo svima poznatog Politecnico di Milano i SP Jain School stvorilo je ovaj program. Program se neizmenično održava na obe lokacije – Mumbai i Milano, i traje godinu dana. Ideja je nastala u pokušaju da spoji s jedne strane bogatstvo u pogledu drgocenosti koje Indija nudi, ali i sposobnosti obuke budućih menadžera, dok s druge strane znanje i kreativnost u finalnom proizvodu i brendiranju koje Italija može dati.

sp school of management.jpg

Profesionalne obuke

Fintech (Financial Technology)

Digital Marketing and Mentrics

Big Data and Visual Analitics

Virtual Reality

Cybersecurity

Školarina i stipendije

U želji da svoju ponudu što više približi našim prostorima i pruži priliku mladim ljudima, fakultet je u saradnji sa Ino agencijom za master studije obezbedio čak i do 90% manje troškove školovanja nego inače!

Studirajte za 2500 umesto za 25 000 evra!

Fakultet se pobrinuo za sve, pa je odobrio i umanjenje za čak 50% na smeštaj. 

Za februarski upisni rok prijave traju do kraja godine, dok je za polaske na jesen prijava otvorena do sredine jula.

Zašto studirati na SP Jain School:

  • Australijska diploma i zagarantovana praksa
  • Nakon studija omogućena boravišna dozvola na određeni period
  • Studiranje na više kampusa – Global learning
  • Čak 90% umanjenje troškova studija i života
  • Visoka rangiranost na svetskim listama
  • 3 upisna roka – Januar, Maj i Septembar

Za sve informacije o svakom programu posebno, potrebnoj dokumentaciji i rokovima, slobodno nas kontaktirajte popunjavajući upit ispod, ili putem telefona – 0615544199

 

 

Podelite s prijateljima: