Lincoln University sa sedištem u Oakland-u je Univerzitet sa odličnim kvalitetom studija, vrlo pristupačnim cenama i nudi širok izbor biznis programa globalnog karaktera.

O Univerzitetu 

Lincoln University se nalazi u Oakland-u, gradu na samo 13km od San Franciska. Osnovan je 1919. godine primarno kao Univerzitet za odrasle koji su zaposleni. Sa godinama je fokus preusmeren na osnovne i master studije biznisa. Lincoln University je član : Council for Higher Education Accreditation (CHEA), CHEA International Quality Group (CIQG), American Association of Collegiate Registrars and Admissions Officers (AACRAO), the American Association for Higher Education and Accreditation (AAHEA), the Institute of International Education (IIE), the National Association of Foreign Student Advisers (NAFSA) i the National Association of Independent Colleges and Universities (NAICU); povezan je sa California Association of Private Postsecondary Schools (CAPPS).

Nastava je koncipirana tako da je rad u malim grupama, vrlo su orijentisani ka praktičnom radu i razvijanju potencijala  svakog studenta.  Lincoln University veoma ceni slobodu govora i kritičkog mišljenja, pa tako i dopušta organizovanje raznih studentskih organizacija unutar samog Univerziteta kako bi mladima omogućio razvijanje debatnih sposobnosti, ličnog stava ka svetu i širi pogled na globalna dešavanja kako u svetu biznisa tako i međunarodnih odnosa.

Programi 

Programi osnovnih studija koje nudi Univerzitet su :

Master programi

i jedan poseban program :

Osnovne studije traju 4 godine i osim biznisa, ovi programi su i mešavina internacionalnih odnosa i prava. Master traje do 2 godine . Cene školarina možete pogledati OVDE.  Što se tiče uslova prijave, o tome više OVDE.  Naravno pored standardne dokumentacije, za studije biznisa osnovnih studija je potrebna dobra ocena iz matematike ( 4 ili 5) , a za studije mastera se traži GMAT ( 500) ili GRE test.

Njihovu brošuru možete da preuzmete ovde – Lincoln Universtiy Brochure .

Untitled design (1)

Život u Oakland-u i smeštaj 

Oakland je 8. po veličini grad u Kaliforniji i nalazi na samo 13 km od San Franciska. Grad ima oko 400.000 stanovnika i vrlo je multikulturalan. Znamenitosti kao Oakland Museum i Paramount Theater, Lake Merritt ne trebate da propustite dok ste tamo i naravno blizina prelepog Golden Gate mosta. Zbog blizine San Franciska, a jeftinijim mogućnostima za život, Oakland postaje sve atraktivnije mesto za život u Kaliforniji. Što s tiče studentskog smeštaja, Lincoln University nudi smeštaj u prelepoj Alameda oblasti na samo 10 minuta autobusom od Univerziteta. Cena sobe je 595$ mesečno , a sobe su vrlo moderne , postoji i bazen i fitnes centar. Smeštaj Univerzitet ne može da garantuje jer sve zavisi kada dolazite i odlazite. Život nije toliko skup karta za biskop za dvoje je oko 25$, večera za dvoje 40$ i uvek postoje jeftini supermarketi kao i mnoštvo outleta za garderobu.

Oakland

Ino Agencija je partner Lincoln Univerziteta i prijava preko nas je besplatna, a upis direktan. 


Ako želite da studirate u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit!