O Univerzitetu

Schiller International University (SIU) ima za cilj da pripremi studente za buduće liderske uloge u međunarodnom okruženju. Ovaj univerzitet ima četiri kampusa – Heidelberg, Madrid, Pariz u Evropi i Tampa Bay u SAD-u, a nastava se održava na engleskom jeziku, bez obzira koji kampus izaberete. Postoji i mogućnost transfera između kampusa, tako da možete menjati gradove u kojima živite, a da pritom studirate na istom fakultetu.

Velika prednost ovog fakulteta jeste to što je Schiller diploma priznata u Evropi, kao i u SAD-u, čime studenti imaju više mogućnosti za pronalaženje posla nakon studija. Takođe, možete izabrati kad želite da počnete sa studijama, pošto nova predavanja počinju svakog meseca.

scenic-1843209_960_720

Kampus Heidelberg

Pogledajte kako izgleda Schiller International University u Heidelbergu, putem ove virtuelne ture:

Studije

Schiller u svojoj ponudi ima više programa na osnovnim i master studijama, koji su fokusirani na međunarodni biznis, diplomatiju i informacione sisteme. Svi programi su na engleskom jeziku. Osnovne studije traju 4, a master jednu godinu.

Bachelor programi:

Master programi:

Online programi:

Students2.png-e1504275178516
Slogan fakulteta glasi: One world. One university.

Dual Award Degree

Schiller International University  i Univerzitet Roehampton (UoR) u Londonu su potpisali sporazum u kojem će studenti na kraju studija dobiti diplomu koju dodeljuje Roehampton, uz Schiller diplomu. Student iz bilo kojeg mesta na svetu koji studira SIU će dobiti akreditovanu diplomu iz SAD koja je priznata u bilo kojoj zemlji koja prihvata američke, kao i britanske diplome.

ssss.PNG

Cene školarina

Cenovnik Schiller International University možete pronaći ovde na strani 12.

Stipendije i krediti su dostupni svima koji se kvalifikuju, ali treba imati u vidu da najveći broj studenata koji dobija SIU stipendije ima američko državljanstvo.

Students-on-the-grass-e1504012150981

Prijava

Prijave za Schiller International University su otvorene tokom cele godine, tako da možete izabrati kada želite da počnete sa studijama. Bitno je napomenuti da procesi dobijanja viza mogu da traju duže, zato se preporučuje da se počne sa pripremama ranije.

Upis na SIU je direktan preko Ino agencije, a ako vas zanima nešto više o studijama u inostranstvu, možete nam poslati besplatan upit i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.


Podelite s prijateljima: