SocialMedia.Blog_Seneca Koledž je državni koledž i vodeći Univerzitet u Kanadi, osnovan 1967. godine, koji ima preko 100.000 studenata. Ovaj univerzitet je poznat po fleksibilnom pristupu studijama, gde je moguće studirati full time, ali i part-time i imati dosta prakse tokom studija, Seneca Univerzitet je odlično povezan sa vodećim kandaskim kompanijama i institucijama, i svi studenti imaju obaveznu praksu.

Kampusi

Sa kampusima širom Toronta, Seneca je studentima nudi  partnerstva sa liderima industrije, najnovije materijale za učenje i kompjuterske tehnologije, full time i part time studije, kao i mogućnosti nastavka obrazovanja. Obrazovanje je fleksibilno i pristupačno, zato Seneca koristi razne metode nastave – predavanja u učionici i online učenje kod kuće, prakse u institucijama za programime koji se odnose na primenjenu umetnost, biznis, ekonomiju i IT studije.

Seneca nudi programe iz raznih oblasti:

seneca

Više o programima možete pogledati ovde.

Cene

Cena studija na Seneca College po godini za akademske studije je oko 10000 američkih dolara godišnje, ali cena  može da varira. Cena specijalističkih studija je oko 8000 dolara po godini i traju godinu dana, posle čega može da se radi u Kanadi. Postoje i stipendije u vidu umanjenja školarine. Prijava na studije košta 50 dolara, i plaća se karticom na račun Univerziteta.

Zašto Seneca

Prednost studija na Seneca College je kvalitet studija, i činjenica da imaju američki sistem univerziteta, ali da su studije jeftinije u poređenju sa Amerikom. Drugo, po završetku studija dobija se boravište i radna dozvola na tri godine u Kanadi, što je odlična šansa za one koje svoja prva radna iskustva žele da steknu u Kanadi.

Rok za prijavu za studije je 1. februar, ali je poželjno prijaviti se što ranije.

Ukoliko ste zainteresovani za studije na Seneca College, javite nam se, mi imamo direktan kontakt sa njima

jqEGWXSb_400x400

Podelite s prijateljima: