Njujorška Filmska akademija (NYFA) je Škola Filma i Glume, osnovana u Njujorku 1992. godine od strane poznatog njujorškog producenta Jerry Sherlocka. Akademija ima preko 7000 studenata za koje je zaduženo čak 400 zaposlenih! Različiti profesori i edukatori iz svih sfera filma i dizajna čine ovaj univerzitet jednom od vodećih škola u oblasti filma i glume u Americi.

NYFA_logo_blackNYFA nudi programe osnovnih, master i associate studija svim oblastima vezanim za film. Ovi degree programi (Master i Bachelor) održavaju se na Floridi i u Los Anđelesu. Programi Filmmaking, Producing, Photography, Documentary Filmmaking, Game Design , Illustration, Graphic Design. Digital Editing, Acting for Film, Screenwriting, Cinematography, 3D Animation, Broadcast Journalism, Musical Theatre, Online Courses, ESL.

NYFA je poznat i po tome što drži kraće programe  i radionice na teme svuda po svetu: filmmaking, acting for film, photography, 3D animation, game design, producing, screenwriting, digital filmmaking, cinematography, documentary, broadcast journalism, musical theatre, music video, digital editing, graphic design, and illustration programs. Ovi programi mogu biti dužine od nedelju dana do dva meseca, a održavaju se širom sveta. Osim u Americi, nama najbliže lokacije su Firenca (Italija), Pariz (Francuska) i Amsterdam (Holandija).

new york film academy ino agencija

Cene studija variraju, u zavisnosti od programa i dužine, ali za američke standarde cene nisu visoke. Sve cene i programo možete pogledati ovde. Cena full time studija su od 10 do 38 hiljada dolara, dok kraći programi koštaju do 1000 do 6000 dolara. NYFA nudi i stipendiju u vidu umanjenja cene školarine za šta svaki kandidati može da se prijavi.

Alumni NYFA su mnogi uspešni glumci, producenti i zaposleni u filmskog industriji. Više ovde.

Ino agencija je zvanični agent NYFA za Balkan

Ukoliko ste zainteresovani za neki od NYFA programa, kontaktirajte nas kroz formular ispod

jqEGWXSb_400x400

Podelite s prijateljima: