MODUL Univerzitet u Beču je jedan od vodećih austrijskih privatnih  Univerziteth, čiji je osnivač Privredna komora Beča. Od 2007. godine ovaj neprofitni univerzitet nudi moderne osnovne i master studije, kao i različite MBA programe po kojima je poznat. Kampus se nalazi na brdu Kahlenberg u 19. distriktu i pruža fantastičan pogled na Beč!

4001345_logoMoto Univerziteta je “Expanding Horizons” i veoma je međunarodno orijentisan. Svi programi su na engleskom i 60% studenata dolazi van Austrije. Univerzitet je orijentisan na poslovne (biznis) studije, kao i na oblasti turizma, ugostiteljstva, održivog razvoja, javne uprave, menadžmenta novih medija i internacionalnog menadžmenta.Svi programi su akredirovani od strane austrijskog Ministarstva za nauku i istraživanje. Univerzitet nije veliki i ima ukupno 600 studenata, zbog čega su profesori i osoblje veoma posvećeni studentima. Kancelarija za međunarodne studente je na raspologanju za sve administrativne i druge potrebe.

This slideshow requires JavaScript.

Studije

This slideshow requires JavaScript.

Bachelor studije brošura > Modul_Bachelor_Brochure

Master studije brošura > Master_brochure MODUL

Cene studija

Cena za osnovne studije je 11000-13000 evra po godini, a studije traju 3 godine. Moguće je platiti svaku godinu u dve rate.

Cena za master studije je 12000 evra po godini, a studije traju 2 godine. Moguće je platiti svaku godinu u dve rate.

Postoji i Early Bird Discount, odnosno popust za ranije prijave. Ukoliko se kandidat prijavi, bude primljen i uplati prvu ratu za studije do 31. Maja, student dobija 1000 € popusta na ukupan iznos školarine.


Preko Ino agencije prijava je besplatna. Pošaljite nam besplatan upit:

Ime i Prezime (required)
Email (required)
Škola ili Fakultet
Upit (required)
Submit