MODUL Univerzitet je prestižna austrijska biznis i hospitality škola čiji su svi studijski programi na engleskom jeziku.  Važi za jedan od vodećih austrijskih privatnih univerziteta, čiji je osnivač Privredna komora Beča. Posebno je važan u oblastima hotelijerstva i turizma, jer je broj 1 za celu Austriju. Nalazi na Kahlenberg brdu iznad Beča, u 19. distriktu Beča, koji važi za najskuplji deo Beča. Ceo univerzitet je u staklu i pruža se pogled na ceo Beč i vinograde.

4001345_logoOd 2007. godine ovaj neprofitni univerzitet nudi moderne osnovne i master studije, kao i različite MBA programe po kojima je poznat. Moto Univerziteta je “Expanding Horizons” i veoma je međunarodno orijentisan. Svi programi su na engleskom i 60% studenata dolazi van Austrije. Univerzitet je orijentisan na poslovne (biznis) studije, kao i na oblasti turizma, ugostiteljstva, održivog razvoja, javne uprave, menadžmenta novih medija i internacionalnog menadžmenta.Svi programi su akredirovani od strane austrijskog Ministarstva za nauku i istraživanje. Univerzitet nije veliki i ima ukupno 600 studenata, zbog čega su profesori i osoblje veoma posvećeni studentima. Kancelarija za međunarodne studente je na raspologanju za sve administrativne i druge potrebe.

 

O Modulu

modul univerzitet ino agencijaDirektorka Ino Agencije Ana Marija Marinković imala je sastanke sa dekanom Florianom Aubkeom i direktorom upisa Alexandrom Barijem, gde je razgovarala o studijskim programima i apliciranju na osnovne i master studije. Ceo univerzitet je veoma lep, zgrade i učionice su nove i odlično opremljene, sa dobrom kantinom i različitim sadržajima da studentima učenje bude što lakše i prijatnije. Univerzitet je mali i ima 650 studenata iz 70 zemalja, što omogućava profesorima da budu veoma orijentisani na studente, i svaki student može da ima svog mentora ako mu je potrebna dodatna pomoć u učenju ili ispunjavanju zadataka. Postoje i različiti studentski klubovi, kao što su Vinski klub, Fudbal klub, Filmski klub, gde studenti mogu da se bavi različitim hobijima i aktivnostima.

MODUL Univerzitet ima jedinstven kvalitet jer je Privredna komora Austrije vlasnik univerziteta i univerzitet je neprofitna organizacija, čiji je cilj da ima odlične međunarodne i studente. Akcenat je na biznis i hospitality programima, jer MODUL ima i prestižnu Srednju školu za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Ministarstvo obrazovanja Austrije strogo reguliše sve privatne univerzitete u Austriji te je kvalitet studija isti kao i na državnim univerzitetima, jedino odnos ka studentima potpuno drugačiji. MODUL Univerzitet ima svoj youtube kanal gde se možete detaljno informisati.

modul

Bachelor studije

Osnovne studije traju 3 godine, osim programa od 4 godine (Hotel Management and Operations) gde je uključena i jedna godina praktičnih predmeta i treninga na MODUL Tourism College. Cena za osnovne studije je 11000-13000 evra po godini, a studije traju 3 godine. Moguće je platiti svaku godinu u dve rate.

osnovne-studije-modul-bec.jpg

Master studije

Master studije traju dve godine. Cena za master studije je 12000 evra po godini, a studije traju 2 godine. Moguće je platiti svaku godinu u dve rate.

Programi su:

  • Master in Management
  • Master in Tourism Management
  • Master in Sustainable Development

Postoji i Early Bird Discount, odnosno popust za ranije prijave. Ukoliko se kandidat prijavi, bude primljen i uplati prvu ratu za studije do 31. Maja, student dobija 1000 € popusta na ukupan iznos školarine.

modul bec ino agencija.jpg

Život u Beču

Beč je grad koji je više godina za redom proglašavan kao grad sa najvišim kvalitetom života za svoje stanovnike. Što se stanovanja tiče, MODUL ima 2 studentske rezidencije na 10 minuta prevozom od fakulteta, čija je cena mesečno 300 evra. Za mesečne troškove u Beču je potrebno oko 700-800 evra mesečno, uključujući i smeštaj. MODUL ima dve studentske rezidencije za stanovanje studenata.

modul bec upis ino agencija

Prijava i upis

Prijava preko Ino agencije je besplatna, uz besplatnu reviziju dokumentaciju i slanje. Upis je moguć u letnjem i zimskom semestru.


Preko Ino agencije prijava je besplatna. Pošaljite nam besplatan upit ino agencija logo

Podelite s prijateljima: