Barcelona Technology School sa sedištem u Barseloni nudi odlične Master progame IT-a i Digital Business-a. 

O školi 

Nalazi se u tehničkom okrugu Barselone i odlično je povezana sa velikim IT kompanijama u Španiji. Rad je dosta orijentisan na praksu, posvećeni su razvoju svakog individualca i okruženje je vrlo motivišuće. Opremljena je najnovijom opremom, pa samim tim je i studiranje olakšano. BTS je umrežena sa vrhunskim IT kompanijama i zaposlenje nakon završetka ove škole je skoro pa zagarantovano. Profesori su vrhunski stručnjaci koji rade u kompanijama kao E bay, Twitter, Facebook.

Programi

Master in Big Data Solutions

Master in Digital Solutions Development 

Master in Digital Transformation Leadership 

Master in User Experience Design 

Master in Fintech Solutions 

Za mastere koji su više tehnički potrebna je diploma osnovnih studija iz oblasti IT-a , Matematike. Za master programe Big Data Solutions i Digital Solutions Development postoji i predkurs za studente koji bi da potkrepe svoja znanja iz ovih oblasti mesec dana pre samog početka master programa.

Potreban je i setifikat engleskog jezika i to IELTS 6.0, TOEFL min 80 poena ili GRE. Ukoliko student nema položen jedan od navedenih sertifikata može da polaže BTS-ov test engleskog jezika.

Cena školarine je 17.000 evra za godinu dana i 50% školarine se uplaćuje pre izdavanja pisma da je student primljen radi rezervacije mesta.

Zbog odlične umreženosti sa kompanijama, postoji mogućnost plaćenih praksi u trajanju od 3-6 meseci 4h dnevno sa zaradom od 400-600 evra mesečno čak i posle mastera.

Život u Barseloni 

Barselona je jedan od vodećih destinacija za život poslednjih godina. Zbog prelepe arhitekture i tradicije,a i zbog sve većeg razvoja u IT oblati koja je ovde doživela ekspanziju u poslednih 5 godina. Cena smeštaja i troškova života je oko 1000 evra mesečo. Sobe idu od 500-800 evra, a ako iznajmljujete deljene stanove cena sobe je od 350-500 evra mesečno. Cena za hranu je oko 200 evra mesečno, mesečna karta za metro je 52 evra.

BTS.jpg

Ino Agencija je partner BTS škole i upis preko Ino Agencije je direktan, a prijava je besplatna.


Ako vas zanimaju studije u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit

Podelite s prijateljima: