O univerzitetu

Cologne Business School se nalazi u gradu Keln u Nemačkoj i važi za jedan od najboljih i najuticajnijih privatnih univerziteta primenjenih nauka. Osnovan je 1993. godine kao univerzitet usmeren na biznis programe sa velikim brojem programa na engleskom jeziku, kako bi bio prilagođen internacionalnim studentima. U proseku oko 1400 mladih ljudi iz 75 država studira na ovom univerzitetu, čemu doprinose i partnerstva sa preko 100 univerziteta i velikih kompanija. Univerzitet je potpuno akreditovan i nalazi se na nekoliko pretižnih lista najboljih univerziteta u Nemačkoj.

Studije

Glavni zadatak CBS-a je da pripremi studente za poslovne prilike iz sveta biznisa. Zato su istraživanje i praksa podjednako bitni delovi svakog programa. Ovo se postiže kroz učenje i sticanje primenjivog znanja, razne vrste igara i studija slučaja iz oblasti biznisa, prakse, kurseve za razvijanje soft skills i raznih projekata koji se organizuju u saradnji sa svetski poznatim kompanijama. Takođe, možete provesti semestar na nekom od 100 partnerskih univerziteta koji se nalaze širom sveta.

CBS-Life-2016-09_1220-1024x683

Programi

Osnovne studije traju 3 godine i cena je oko 4 900 evra za EU ili 6 900 evra za non EU.

Programi su iz oblasti:

Master studije traju 2 godine i cena je oko 4 900 evra za EU ili 7 500 evra za non EU.

Programi su iz oblasti:

U ponudi su i pripremni programi, kao i MBA i doktorske studije.

dom-1726457_960_720.jpg

Stipendije

Za EU studente postoje stipendije za osnovne, master i MBA studije i dodeljuju se svake godine u iznosu 25% od školarine.

Za non EU studente postoje jednokratne stipendije za osnovne, master i MBA studije u iznosu od 3000 evra (1500 za MBA).

Upis i prijava

Prijava i upis su direktni preko Ino agencije. Dokumentacija je standardna: diploma škole/fakulteta, CV, motivaciono pismo, test jezika i slika dimenzija kao za pasoš.


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.

 

Podelite s prijateljima: