U ovom tekstu predstavljamo grupu škola jezika u nekoliko gradova koje pomažu studentima u učenju  već preko 10 godina!
TEG English je akreditovana škola od strane British Councila, član EnglishUK i akreditovani centar za pripremu i polaganje zvaničnih sertifikata engleskog jezika poput – IELTS, FCE, CAE, CPE.

Bilo da želite da svoj engleski unapredite za potebe studija, posla ili svakodnevne komunikacije, škola se pokazala kao odličan primer učenja jezika kroz dobro osmišljen program nastave i to na čak 4 lokacije:

Bristol – zelena prestonica Velike Britanije prepuna umetnosti, muzike i prelepih atrakcija koje će vam dočarati duh ove zemlje. Mesto za ljubitelje engleske kulture.

Cardiff – škola se nalazi u centru grada, pa ćete posle časova sigurno imati u planu neki obilazak. Blizu škole je i železnička stanica, a London samo 2 sata vozom! 🙂 Ovo mesto je za ljubitelje istorije i književnosti. Iako kažu da je ovo mirnija opcija, ovaj grad je ujedno i studentski gde se nalaze čak 4 univerziteta.

Portsmouth – južnija varijanta za one koji žele da budu uz obalu. Škola garantuje da vam nikad neće biti dosadno zbog veoma vesele atmosfere i brzog života koji vlada u ovom mestu. Ako se u toku kursa odlučite za polaganje IELTS-a ili nekog od Cambridge sertifikata, polaganje je rezervisano bas u Portsmouth-u.

Southampton – prelep studentski gradić i budući ekonomski centar. Pripremna nastava za polaganje IELTS-a smeštena je baš ovde.

spinnaker-tower-717434_960_720

                                   The Emirates Spinnaker Tower u Portsmouthu

Tipovi kursa i smeštaj

Škola je dosta fleksibilna po pitanju kursa do te mere da kurs možete započeti i u sred sedmice. Sjajni predavači potrudiće se da putem interaktivne nastave prenesu dosta znanja, a organizovani programi aktivnosti posle časova su zagarantovani u ovoj školi. Obim opcija je od film kluba posle nastave do organizovanih ekskurzija do Londona.

Kod svakog kursa najviše se potencira razgovor što profesorima daje osnov da vam daju usmerenje na šta da obratite pažnju i gde grešite, ali i da vas pohvale.
Kurs uključuje: test i uvodni intervju, redovne testove i konsultacije sa profesorom, izveštaj ostvarenih rezultata tokom kursa, diplomu o završenom kursu, studentsku karticu sa popustima, besplatan wifi, SIM karticu, kafa i čaj u studentskim prostorijama gde možete vežbati jezik sa drugim polaznicima.
Svaki kurs na odabrane časove sadrži dodatnu aktivnost koju možete besplatno izabrati. Na raspolaganju je opcija Communication Skills (svaki dan nova tema i vežbanje razgovora sa profesorom) i Examination Skills (pripreme za predstojeće testove koje škola daje, ali i prelazak pređenog gradiva).

  • General English program – možete izabrati 15, 20, 25 ili 30 časova nedeljno
  • IELTS ili Cambridge Preparation program – nalazi se u Southamptonu i učenje je na akademskom nivou za potrebe polaganja testa. Uz veliko iskustvo profesora, iz literature, ali i ličnih izvora, potrudiće se da ostvarite najbolji rezultat.
  • Private Classes – jedan na jedan nastava, odlična ako želite da poradite na određenoj oblasti, pripremite se za intervju za posao, savladate neke nejasnoće…
  • Online Classes – ako ne možete da prisustvujete lično, uvek su na raspolaganju i online.
  • Individual Summer Junior Programme – za decu od 9 do 15 godina.

Kada je u pitanju smeštaj na raspolaganju su rezidencije blizu škole i smeštaj u porodici. Obe opcije su odlične, mada, ako vam je primarno da naučite jezik, izaberite porodicu da biste stalno bili u komunikaciji jer razgovor u učenju je ipak ključan.

Cene

Škola je dosta pristupačna i na raspolaganju je mnogo usluga.
Cena jedne nedelje je 420 funti i uključuje celokupan kurs i smeštaj sa punim pansionom.

Ako želite da rezervišete kurs na nedelju dana ili duži period, slobodno popunite besplatan upit ispod.

 

Podelite s prijateljima: