Languages United se nalazi u gradu Bath u UK-u. Osim prelepe prirode koja krasi ovaj grad, ova škola jezika vam pruža raznovrsne programe engleskog. Osim klasičnih programa za engleski jezik u ponudi su  i malo drugačiji programi koji uključuju i druge zanimljive aktivnosti.

O školi 

Languages United je akreditovana od strane British Conucil-a ,član je English UK-a i akreditovani centar za pripremu i polaganje zvaničnih sertifikata engleskog jezika poput – IELTS, FCE, CAE, CPE.

Škola ima jako zanimljiv pritup nastavi,  koji je uglavnom motivski ili sa primesama nekih aktivnosti. Naglasak je na razvoju komunikativnih veština i snalaženje u realnim situacijama na engleskom jeziku. Potencira razvoj kritičkog mišljenja, debatovanja i jasno izražavanje misli. Njihov cilj je da osim naučenog jezika dobijete liderske veštine i naučite šta je timski rad.

Bath je vrlo bezbedan i ušuškan grad. Dosta je manji od Londona, ali ukoliko vam je London previše  užurban, ovo je odlična opcija.UNESCO ga je proglasio za Worl Hertage Site jer je jedini grad koji poseduje tople izvore vode u Engleskoj. Ima 2 Univerziteta i uvek imaju neka dešavanja za mlade.

Untitled design (1).jpg

Programi 

 U ponudi su :

General English Program – akcenat ovog programa je na IELTS pripremama, razvijanju komunikativnih veština, pripremama za CAE i FCE.

English Language Holiday Courses – 2,3 nedelje traje, namenjen je studentima u Junu i dostupan je do Septembra, za studente koji imaju već B1 nivo engleskog jezika

English plus Football– uključuje put do Londona, obilazak Wembley stadiona, učenje engleskog i igranje fudbala

Spisak svih programa pronađite ovde. Dodatno postoje i  programi kao : English with Aromatherapy, English with Floristry, with Jane Austin i English with Fashion

Cene kurseva su različite i kreću se od 130 funti do 590 nedeljno. Ceo cenovnik kao i šta ulazi u cenu pogledajte ovde. Postoji privatni smeštaj, hosteli ili pomoć oko poranalženja hotela ili drugih rezidencija po izboru. Ukoliko birate boravak sa porodicama koji su vam domaćini, nećete se pokajati jer osim obezbeđenih odličnih uslova, dobijate mogućnot sklapanja prijateljstava.Sve o smeštaju pronaći ćete ovde.

Ino Agencija je zvanični predstavnik Languages United škole i pirjava preko nas je direktna i besplatna.


Ako želite da studirate u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit

Podelite s prijateljima: