Studirati na Rotterdam Business School znači studirati u najvećoj luci Evrope, multikulturalnoj zemlji sa brojnim kompanijama u kojima možete započeti svoju internacionalnu karijeru. Kampus ovog državnog univerziteta se nalazi u sklopu Univerziteta Erasmus.

O Univerzitetu

Rotterdam Business School (RBS) je državni fakultet i deo Rotterdam University of Applied Sciences i orijentisan je na edukovanje studenata u oblasti biznisa i ekonomije. Kampus se nalazi u sklopu prelepog Erasmus Univerziteta čija se slika nalazi ispod. U ponudi su osnovne i master studije na holandskom i engleskom jeziku. Ovo je jedan od najvećih univerziteta primenjenih nauka u Holandiji i broji oko 37 000 studenata od kojih je čak 30% internacionalnih studenata. Na engleskom jeziku nudi 4 programa osnovnih studija i 3 programa master studija.

Svet ekonomije se ubrzano menja i razvija, samim tim su postali neophodni stručnjaci koji mogu da reaguju na te promene i na nacionalnom i na internacionalnom nivou. Ovaj univerzitet radi na obrazovanju upravo takvih profesionalaca uz konstantno spajanje teorije i prakse. RBS je renovirao ceo univerzitet 2021, i trenutno se odlukuje prelepim, svetlim kampusom na svetskom nivou!

RBS edukuje svoje studente kroz:

  • prakični i profesionalni pristup
  • fokus je na realnim primerima iz stvarnog života
  • aktivni razvoj poslovnih veština
  • pristup orijentisan na rešavanje problema
  • profesore iz biznis zajednice iz celog sveta
  • mogućnost za praksu i razmenu u više od 30 zemalja

2-1024x683.jpg

Život u Rotterdamu – poslovnom centru Holandije

Roterdam je drugi po veličini grad Holandije i najvažniji saobraćajni čvor države. Luka Roterdama je najveća u Evropi i treća po veličini u svetu, što govori o ekonomskom i trgovinskom značaju ovog grada.

Ovo je odlična vest za sve studente, jer postoje brojne opcije za zapošljavanje i razvoj karijere na internacionalnom nivou!

Grad je idealan za studente, vrlo dinamičan, prepun restorana, muzeja i mesta za izlaske, ali i biblioteka i parkova za one koji su mirnije prirode. Takođe, dom je mnogih svetskih festivala, tako da tokom cele godine imate zanimljive aktivnosti kojima možete upotpuniti svoj studentski život tamo.

Rotterdam je čuven po svojoj prelepoj i modernoj arhitekturi, s obzirom da je veliki deo grada renoviran posle Drugog svetskog rata i ima mnogo parkova u kojima studenti rado provode vreme.

Direktorka Ino Edukacije Ana Marija Koppert u poseti RBS u novembru 2021

Programi

Kao što smo napomenuli Rotterdam Business School ima u ponudi 4 programa osnovnih studija i 3 programa master studija na engleskom jeziku.

Osnovne studije:

  • International Business –  Commerce specialisation in Europe or Asia
  • International Business and Languages
  • International Business and Management
  • International Business and Supply Chain Management

Master studije:

  • Logistics Management
  • Finance & Accounting
  • Consultancy & Entrepreneurship

student-ambassadors

Cene studija

Cene studija su izuzetno povoljne za ovaj deo Evrope.

Osnovne studije traju 4 godine i cena školarine za Non EU državljane je 9 245€ godišnje. Cena za EU državljane je za prvu godinu 1 042€, a za ostale godine 2 083€.

Master studije traju godinu dana i cena je 11 000€, osim za program Logistics Management gde je cena za EU studente 2 060€.

city-2655111_960_720

Dokumentacija i apliciranje

Potrebna dokumentacija za upis na fakultet jeste diploma srednje škole/ fakulteta, test jezika (osnovne: TOEFL 80, IELTS 6, FCE B&C; master: TOEFL 90,  IELTS 6.5, CAE C ili FCE A&B), Motivaciono pismo, Pismo preporuke i CV.

Prijava je direktna i besplatna preko Ino agencije, uz to radimo i besplatnu reviziju dokumentacije kako biste bili sigurni da je sve u najboljem redu. Ukoliko nemate potrebnu dokumentaciju, mi je možemo izraditi.


Ukoliko Vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.

Podelite s prijateljima: