Studirajte na Asia Pacific University – jednom od najbolje rangiranih univerziteta u Maleziji, sa povoljnim cenama školarine i sa troškovima života od 500 dolara mesečno!

Zašto studirati na APU u Maleziji?

Pored  toga što Malezija obiluje prirodnim lepotama i ljudima različitih nacionalnosti, izbor i raznolikost programa koji su u ponudi i na visokom nivou – od IT-a i tehnologije do biotehnologije i medija – su razlog zbog kojeg studenti iz celog sveta biraju da nastave svoje obrazovanje baš na ovom Univerzitetu.

Obrazovanje se smatra investicijom i ovaj univerzitet se trudi da osigura da Vaše kvalifikacije budu na vrhunskom nivou, tako što svake godine podiže standard i kvalitet programa koje nudi.

Tokom prethodnih godina APU je svoje objekte opremio najsavremenijim tehnologijama i modernizovao sistem učenja, uz zadržavanje tradicionalnih vrednosti i takvog pristupa studentima. Ove vrednosti su prepoznate od strane vrhunskih univerziteta u UK i Australiji, sa kojima APU ima sklopljena partnerstva.

Tropska klima i niski troškovi života su još neki od razloga zbog kojih bi ovaj Univerzitet trebao da bude Vaš izbor.

kuala-lumpur-2223135_960_720

O Univerzitetu

The Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) je označen kao broj 1 univerzitet na teritoriji Azije i Malezije za multikulturalno iskustvo studenata!

APU je među vrhunskim i najbolje rangiranim privatnim univerzitetima u Maleziji i mesto je gde se uz mešavinu tehnologije, inovacija i kreativnosti kreiraju vrhunski profesionalci za potrebe biznisa i društva globalno.

APU je poznat po osvajanju brojnih nagrada za svoja dostignuća na nacionalnom i internacionalnom nivou (5-STAR Excellent Rating at SETARA 2017; 5-STARS for APU at QS Stars Rating 2017).

Asia Pacific University je član ACU Asocijacije. To je jedna od prvih svetskih univerzitetskih mreža, sa preko 500 članica u 50 zemalja.

Programi

Oblasti izučavanja osnovnih studija su:

Dual degree programi sa Staffordshire University UK:

Osnovne studije traju 4 godine i cena je oko 7 000 dolara po godini.

Programi master studija su:

Master studije traju godinu dana (ili više ako uzmete part time opciju) i cena je oko 9 500 dolara.

Rokove  možete pogledati ovde.

apu41274a

Apliciranje i dokumentacija

Dokumentacija potrebna za apliciranje jesu diploma srednje škole/fakulteta, test engleskog jezika TOEFL ili IELTS, a ukoliko ste primljeni kreće proces za vizu.

Ino agencija je zvanični partner sa Asia Pacific University i u direktnoj je komunikaciji sa njima, što je izuzetno važno prilikom upisa na fakultet. Preko nas je slanje aplikacije besplatno.

Pogledajte galeriju slika fakulteta:

This slideshow requires JavaScript.


Ukoliko Vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.

 

 

Podelite s prijateljima: