Istituto Europeo di Design sa iskustvom preko 50 godina, jedna je od vodećih škola iz oblasti dizajna, mode, komunikacija i menadžmenta i najbrže rastuće mreže kampusa  na čak 9 lokacija: Milano, Rim, Torino, Venecija, Firenca, Madrid, Barselona, Sao Paolo i Kaljari.

Akreditovana pre svega od Ministarstva prosvete Italije, a zatim od mnogobronih partnerskih fakulteta ( University of Westminster) sa kojima često poseduje Dual-Degree i kompanija koje su prepoznale IED kao odličnog partnera. Na ovaj način studenti mogu aplicirati za prakse i svoje prvo profesionalno iskustvo steći u baš nekoj od  kompanija.

Istituto Europeo di Design se sastoji od nekoliko departmana u skupu kojih su različiti smerovi. Ponuda je sledeća:

Svi pomenuti programi su na engleskom jeziku, mada je uvek širok izbor ukoliko poželite da studirate na italijanskom. Dužina bachelor studija je 3 godine, dok je master program u trajanju od godinu dana.

Škola se vodi specifičnom metodologijom, i spajanjem tehnologije, kreativnosti, strategije i discipline od studenta stvara ne samo eksperta za pomenutu oblast, nego pravog profesionalca spremnog za dalji rad i razvoj u datom polju. Škola se može pohvaliti velikim brojem programa od kojih su samo neki navedeni ovde i koji se odnose na Milano.
Celokupnu ponudu programa za sve kampuse možete videti ovde.

Cene

Školarina se kreće između 13 000 i 14 000 evra za osnovne studije, dok je za master programe cena oko 16 000 evra.

Upis i detaljne informacije možete dobiti preko Ino agencije koja je direktni predstavnik škole. Za više informacija popunite upit u nastavku ili pozovite na 061 55 44 199

 

 

 

Podelite s prijateljima: