Univerzitet u Mursiji je privatni univerzitet i odličan je za studente koji govore španski i engleski jezik, a kao veliku prednost ističemo njegovu fantastičnu lokaciju, na obali, blizu Valensije i Alicante. Stiže se letom preko Milana, do Alicante (AirSerbia – Ryanair).

O školi

Pun naziv ovog Univeriteta je Universidad Catolica San Antonio de Murcia. Osnovan je 1996 godine i nudi odličan kvalitet obrazovanja. Ono što ga izdvaja jeste odlično razvijen odnos između profesora i studenata. Svaki student dobija svog tutora koji ga prati kroz čitav proces studiranja. Takođe, odlično je opremljen sa raznim laboratorijama i prostorijama za rad, i čitavo osoblje Univerziteta se trudi da pružene usluge i nastava budu na vrhunskom nivou. Zbog odličnog odnosa sa katoličkom crkvom, studenete uče i drugim vrednostima osim obrazovnim, razvijanju empatije i etike. Univerzitet u Mursiji ima potpisane bilateralne sporazume sa preko 150 Univerziteta iz celog sveta, što vam omogućeuje da odete semestar negde drugo ili upišete Master dosta lakše. Neki od njih su Berkley, Stanford, Universita di Bologna, University of Singapore. Postoje centri ovog Univerziteta u Džakarti, Briselu, Singapuru i Kubi.

Programi 

Univerzitet  u Mursiji ima programe osnovnih i master studija.

Programi osnovnih studija na engleskom su :

Programe osnovnih studija na španskom jeziku pogledajte OVDE.

Master programi u ponudi su :

Osim programa osnovnih i master studija, ovaj Univerzitet nudi i kratke kurseve iz raznih oblasti kao što su video editing, fotografija, fizioterapija i tako dalje. Ceo spisak kurseva pogledajte OVDE.

Univerzitet nudi i školu jezika o kojoj možete pročitati OVDE.

image_menudesplegablegeneral_launi.jpg

Cena osnovnih studija je 6.500 evra po godini (Stomatologije 13.900, Farmacije 9.000), a za Master u zavisnosti od programa od 6.500 do 13.000 po godini.

Život u Mursiji i smeštaj

Mursija je grad u južnom delu Španije. Obiluje prelepim pedelima i na obali je Mediterana i Mar Menor-a. U blizini su manja sela koja su oličenje bogate španske kulture i tradicije. Za mlade je super što imaju odlične kurseve vodenih sportova, primarno ronjenja. Grad je bogat muzejima i starijim zdanjima, i ovo je možda pravo mesto da osetite potpun duh španskog mentaliteta i načina života. Za kiriju vam treba oko 200 evra mesečno, isto toliko i za hranu. Mursija je simbol toplote i gostoprimljivosti.

Putovanje do tamo je avionom, preko Milana. Cena putovanja u jednom pravcu je ukupno oko 150 evra, i kupuje karta AirSerbia do Milana, a onda Ryanair iz Milana do Alicante. Airserbia karta je standardno oko 100 evra, a Ryanair retko više od 30 evra.

Ino Agencija je zvanični partner Univerziteta u Mursiji. Prijava preko nas je besplatna, a upis direktan. 


Ako želite da studirate u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit!

Podelite s prijateljima: