O univerzitetu

ISC Paris Business School je škola za biznis i menadžment osnovana 1963. godine. Ovo je prva privatna visokoškolska ustanova koja je postala deo čuvenih Grandes Ecole, koje čine isključivo najprestižnije ustanove i izuzetno su izbirljivi. Od samog osnivanja važi za jednu od najboljih škola biznisa u Francuskoj i do danas je sačuvala taj nivo i kvalitet. Na ovom fakultetu studira oko 2000 studenata i u ponudi su osnovne, master, specijalističke, MBA i doktorske studije.

Glavni moto škole je “Nauči kako da učiš” i praktikuju raznovrsne metode predavanja:

  • učenje uz pomoć igara (ozbiljne igrice edukativnog karaktera koje podstiču logičko razmišljanje),
  • učenje uz primenu (studenti vode biznis, studije slučaja, radionice i poslovne zadatke koji se organizuju u saradnji sa partnerskim kompanijama),
  • rad u timu i učenje kroz razne zajedničke projekte,
  • samostalno učenje i usavršavanje kroz edukativne centre, testove procene, virtuelnu biblioteku i slično.

cropped-International-Student-ISC-Paris-1

Život u Parizu

Odabrati Pariz za studije znači odabrati grad u kojem vam nikada neće biti dosadno, koji je izuzetno internacionalan, kulturno osvešćen i istorijski bogat i dinamičan.

U Parizu i njegovoj okolini živi oko 11 miliona stanovnika, tako da ne čudi što grad vrvi od raznih kulturnih i turističkih atrakcija, mesta za izlaske i uživanje koji su prilagođeni svim ukusima i uzrastima.

Veoma bitna stvar za sve studente je što se u Parizu nalazi drugi po veličini biznis okrug La Defence, kao i najuticajnija i prestižnija kulturna i gastronomska mesta.

Studije u Parizu pružaju studentima jedinstvenu prednost da dobiju svetski priznato obrazovanje i postanu deo sveta koji je vodeći u inovacijama, preduzetništvu i kulturi.

louvre-2245858_960_720

Programi i cene

Programi su na engleskom jeziku.

Osnovne studije su iz oblasti biznisa i traju tri godine, a treću godinu možete da studirate na nekom od partnerskih univerziteta u inostranstvu. Posle svake godine imate mogućnost izbora prakse u Francuskoj ili inostranstvu.

Cena je 15300 evra za prve dve godine studija i 1500 evra + cena univerziteta za treću godinu sudija.

Master studije su iz oblasti menadžmenta i traju dve ili tri godine, zavisno od toga koje ste osnovne studije završili, i treću godinu možete raditi specijalizaciju u Francuskoj ili  inostranstvu iz oblasti Innovation in European Business i International Business & Management.

Cena za prvu godinu je 11300 evra, za drugu 11500 evra, a za treću godinu 14 500 evra.

U ponudi su i specijalističke, MBA i doktorske studije.

Aplikacija i upis

Upis je direktan peko Ino agencije, a revizija dokumentacije je besplatna.

Od dokumenata vam je potrebna diploma škole/fakulteta, CV, motivaciono pismo, test jezika i intervju.

paris-city-lights-624x466


Ukoliko vas interesuju studije u inostanstvu, pošaljite nam besplatan upit.

 

 

Podelite s prijateljima: