Najbolja italijanska škola za modni dizajn, umetntost, dizajn i menadžment u umetnosti!

Istituto Marangoni je osnovan davne 1935. godine od strane čuvenog dizajnera Giulio Marangoni dizajnera. Njihova duga tradicija i studenti iz preko 106 zemalja sveta čija imena znače u modnom svetu, načinili su od ove škole prestižnu instituciju i destinaciju za buduće lidere svetske modne industrije. Istituto Marangoni je priznata i prepoznata laboratorija estetike evropske kulture, uz primese najtananijeg italijanskog dizajna, čiju su predavači voljni i spremni da prenesu ogromno znanje i iskustvo na buduće naraštaje.

Kampusi Milano Firenza London Pariz

Istituto Marangoni ima nekoliko kampusa u modnim centrima širom sveta, te je budućim studentima ostavljeno da biraju u kojem će od njih studirati i ići na stručne prakse i usavršavanja. Milano Kampus je glavno sedište i najstariji kampus Istituto Marangoni. Lociran je u samom modnom centru Milana, odmah pored najpoznatijih svetskih brendova. Sastoji se od The Fashion School i The Design School.

marangoni_1_large

London Kampus Istituto Marangoni je otvorio svoj kapmus u Londonu 2003. godine u bivšoj fabrici tekstila, u čuvenoj Fashion Street.

Pariz Kampus Kampus u Parizu je otvoren u Aveniji Raymond-Poincaré u oktobru 2006. godine, da bi se 2013 godine preselio u rue de Miromesnil.

Firenca Kampus Svoja vrata za student je otvara ove godine, i sastoji se od The Fashion School, The School of Art i The Design School.

Fashion Programi

Bachelor studije (osnovne)

Master studije

london_campus

Art Programi

Bachelor studije (osnovne)

Master studije

Design Programi

Bachelor studije (osnovne)

Master studije

Cene

U zavisnosti od jezika studija, teme, lokacije i trajanja godišnja školarina je od 21 – 26 hiljada eura. Za sve programe upis iznosi 4.5 do 5.5 hiljada evra i plaća se jednokratno.

setheight625-domenico-dolce-and-stefano-gabbana-by-giampaolo-sgura-courtesy-of-dolcegabbana-7

Poznati alumnisti

Modni dizajneri koji su zavšili Istituto Marangoni: Franco Moschino, Domenico Dolce, Alessandra Facchinetti, Rafael Lopez, Alessandro Sartori.

Kratki kursevi

Istituto Maragoni svojim studentima nudi kratke kurseve u trajanju od dve nedelje, tri nedelje ili ceo semestar. The Fashion Design School (Milano, Firenca, Pariz, London).

Zašto upisati Marangoni

Zato što je najstariji modni institut na svetu sa direktnim vezama sa modnim industrijama širom planete!


Ukoliko vas zanimaju studije u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit logo final-01 (2)

Podelite s prijateljima: