Najveći državni fakultet u južnoj Danskoj nudi pune stipendije za NON EU studente i besplatne studije za EU studente za programe eletronike i mehatronike. Univerzitet sa pogledom na more i state-of-the-art labarotorijama i kampusom.

studije u danskoj.jpg

O Eletkrotehničkom fakultetu

Elektrotehnički fakultet SDU Sønderborg počinje aktivno da regrutuje buduće studente i buduće inženjere preko Ino Edukacije, jer je južna Danska u deficitu sa inženjerima, te se svakom studentu garantuje posao. SDU je veliki univerzitet koji ima kampuse u 5 danskih gradova i više od 26000 studenata. Moto fakulta je:

Edukujemo inženjere i istraživače koji će razviti inovativna rešenja za sutrašnje izazove i preneti naše znanje u industriju i društvo, na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Studijski programi

  • Bachelor of Engineering (BEng)
  • Bachelor of Engineering (Bsc)
  • Bachelor of Mechatronics (BEng)
  • Bachelor of Mechatronisc (Bsc)
  • Master of Electronics (pokriven stipendijom)
  •  Master of Mechatronics (pokriven stipendijom)
  • Master of Robot Systems / Advances Robot Technology / Drone Technology (nije pokriven stipendijom)
  • Master of Software Engineering (nije pokriven stipendijom)

Besplatne studije i stipendije

Za studente sa EU pasošem cena studija je 0 evra, odnosno studije su potpuno besplatne i prijava preko Ino Edukacije je takođe besplatna. Za studente sa NON EU pasošem postoji opcija stipendije za besplatne Master studije i stipendijom za troškove života od 400 evra mesečno. Cena školarine za Non EU studente je 11000-14000 evra po godini.

master u danskoj.jpg

Studentski život u Danskoj

Studentski smeštaj u Danskoj bukira se samo preko univerziteta i housing service će vam pomoći da nađete idealan smeštaj u Danskoj. U Danskoj je veoma lako naći dobro plaćen studentski posao pa se dosta studenata tokom studija samostalno izdržava.

Prijava na studije

Studije počinju dva puta godišnje, pa su rokovi 1.decembar za studije koje počinju 1.februara, odnosno 1.jula za studije koje počinju 1.februara. Prijava preko Ino Edukacije je besplatna i upis je direktan, kontaktirajte nas upitom ispod.

Podelite s prijateljima: