Najveći državni fakultet u južnoj Danskoj nudi pune stipendije za NON EU studente i besplatne studije za EU studente za programe eletronike i mehatronike. Univerzitet sa pogledom na more i state-of-the-art labarotorijama i kampusom.

studije u danskoj.jpg

O Eletkrotehničkom fakultetu

Elektrotehnički fakultet SDU Sønderborg počinje aktivno da regrutuje buduće studente i buduće inženjere preko Ino Edukacije, jer je južna Danska u deficitu sa inženjerima, te se svakom studentu garantuje posao. SDU je veliki univerzitet koji ima kampuse u 5 danskih gradova i više od 26000 studenata. Moto fakulta je:

Edukujemo inženjere i istraživače koji će razviti inovativna rešenja za sutrašnje izazove i preneti naše znanje u industriju i društvo, na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Studijski programi

  • Bachelor of Engineering (BEng)
  • Bachelor of Engineering (Bsc)
  • Bachelor of Mechatronics (BEng)
  • Bachelor of Mechatronisc (Bsc)
  • Master of Electronics (pokriven stipendijom)
  •  Master of Mechatronics (pokriven stipendijom)
  • Master of Robot Systems / Advances Robot Technology / Drone Technology (nije pokriven stipendijom)
  • Master of Software Engineering (nije pokriven stipendijom)

Besplatne studije i stipendije

Za studente sa EU pasošem cena studija je 0 evra, odnosno studije su potpuno besplatne i prijava preko Ino Edukacije je takođe besplatna. Za studente sa NON EU pasošem postoji opcija stipendije za besplatne Master studije i stipendijom za troškove života od 400 evra mesečno. Cena školarine za Non EU studente je 11000-14000 evra po godini.

master u danskoj.jpg

Studentski život u Danskoj

Studentski smeštaj u Danskoj bukira se samo preko univerziteta i housing service će vam pomoći da nađete idealan smeštaj u Danskoj. U Danskoj je veoma lako naći dobro plaćen studentski posao pa se dosta studenata tokom studija samostalno izdržava.

Garantovani posao posle studija

Posle zavšenih studija postoji garancija prvog posla u industriji! U Danskoj postoji velika potreba za inženjerima, te firme imaju sklopljene ugovore sa SDU da njihovi diplomci odmah počnu da rade u danskim kompanijama.

Sodenborg je idealan grad za one koje vole jedrenje i sportove na vodi

Prijava na studije

Studije počinju dva puta godišnje, pa su rokovi 1.decembar za studije koje počinju 1.februara, odnosno 1.februara za studije koje počinju u septembru. Prijava preko Ino Edukacije je besplatna i upis je direktan, kontaktirajte nas upitom ispod. Iskoristi ovu sjajnu priliku!

 

Podelite s prijateljima: