IMI institut ove godine proslavlja 25 godina izvrsnog rada

IMI Institut iz Lucerna je uspešni, nezavisni, privatni institut za menadžment u hotelijerstvu. Škola koja neguje tradiciju porodičnog biznisa ove godine proslavlja 25 godina uspešnog rada i broji hiljade svršenih studenata koji rade širom sveta u najprestižnijim hotelima i uslužnim institucijama. Koja je tajna ove prestižne škole koja svoja vrata otvara svakog semestra za 200 novih studenata? Odgovor je inspirativni kadar profesora, posvećenost svako studentu jer je rad u malim grupama zagarantovan, akreditacije koje garantuju kvalitet, širok izbor kurseva koji pružaju teorijsko i praktično knanje koje je osnov buduće uspešne karijere.  Iz godine u godinu IMI dokazuje svoj kvalitet  brojnim nagradama i priznanjima svetskih ugostiteljskih institucija kao što je UK QAA ranking, EduQua, ISO 9001:2000, World Tourism Forum i Confederation of Tourism & Hospitality. Partnerske institucije IMI instituta su  Canadian Tourism College, Vancouver i Manchester Metropolitan University UK koji je od 1995.godine validirao sve programe IMI. 2014. IMI studenti su osvojili zlatnu medalju na ZAGG hospitality and culinary trade sajmu. Od ove godine IMI ima i obnovljen i proširen kampus koji studentima pruža jedinstvenu familijarnu atmosferu u prelepom Lucernu u Alipima.

Best Swiss Practice with British Academic Excellence.

 

Swiss institute INO agencija

Prednosti studiranja na IMI institutu:

  • Možete početi studije sa različitih nivoa predznanja jer IMI nudi i pripremne kurseve, programe za sticanje diploma, sertifikata kao pripremne kurseve za početak Bachelor ili Master studija;
  • Ubrzani programi koji omogućavaju da za kraći vremenski period prođete studije gde umesto raspusta imate još jedan semestar i time skraćujete vreme studija i koristite ga na najbolji mogući način;
  • Svi programi su validirani od strane Manchester Metropolitan & Oxford Brookes Univerziteta
  • Stoprocentnost kvaliteta i priznatost svuda u svetu
  • Gostujući profesori izuzetnih referenci, dinamičnost predavanja;
  • Rad u malim grupama i individualni coaching.

 

Zapošljavanje svršenih studenata je prioritet ove institucije. IMI garantuje zaposlenje svim svojim diplomcima. Uvek nude plaćene prakse i internshipe u Švajcarskoj i van nje. Odlična reputacija koja ih prati u krugovima velikih hotelskih lanaca i turističke industrije dokazana je time što svake godine predstavnici ovih institucija dolaze u IMI da regrutuju visokokvalifikovane studente za svoje menadžerske i buduće liderske pozicije.

Još jedna od prednosti koja se ne sme zanemariti je pozicija IMI instituta. Kampu se nalazi na samo 12 minuta od prelepog istorijskog cebntra Lucerna u samom srcu Evrope, okružena prelepim Alpima i jezerima. Hrana koja se služi u menzi je vrhunskog kvaliteta domaće proizvodnje a za samo nekoliko sati vozom možete stići do Pariza, Berlina ili Rima. Tokom nedelje se naporno radi i pohađaju se predavanja dok je vikend vreme odvojeno za odmor u prirodi, putovanja i aktivnosti od kojih zastaje dah. IMI kampus broji preko 50 različitih nacionalnosti i za vreme studiranja naučićete francuski i nemački jezik, a sve to u jednoj od najbezbednijih država na svetu.

IMI Switzerland ino agencija11

Programi

International Culinary Arts (diploma International Culinary Institute) 

Foundation Certificate Programme (IMI Institute)

Diploma (Manchester Metropolitan University)

Higher Diploma (Manchester Metropolitan University)

BA (Hons) Degree (Manchester Metropolitan University)

Postgraduate Diploma (IMI Institute)

MBA International Hospitality Management (Manchester Metropolitan University)

IMI Luzern MBA (CTH – Confederation of Tourism&Hospitality)

Language Courses (IMI Institute)

IMI ino kako na master

Nakon svakog programa imate obezbeđenu plaćenu praksu (2172 CHF mesečno). Postoje dva upisna roka, avgustovski i februarski. Nivo poznavanja jezika potreban za apliciranje je B2 (IELTS 6.5), a u slučaju da želite da unapredite znanje jezika pre početka studija to možete učiniti tako što ćete pohađati neki od pripremnih programa engleskog jezika u trajanju od 1-11 nedelja.

Cene studiranja su od 30.000 do 40.000 švajcarskih franaka u šta ulazi i cena smeštaja i ishrane kao i osiguranje, boravišna viza, prevoz od i do aerodroma, obavezno zdravstveno osiguranje, uniformu i obuću studenata na Culinary Arts. Zaposleni IMI instituta kao i INO Agencija će se pobrinuti da vam pomognu oko procedura dobijanja vize kao i potrebne dokumentacije za upisivanje željenog programa.

Ino agencija omogućava direktan upis i transfer studenata sa drugih univerziteta na IMI Institut. Javite se!

 

 

Podelite s prijateljima: