Beč je već dugo poznat kao evropski grad u koji studenti iz bivše Jugoslavije rado odlaze na studije i započinju svoj studentski život tamo. Uz spoj tradicije, kulture, arhitekture i činjenicu da je godinama proglašavan za broj 1 mesto za život u Evropi, ne čudi što je baš ovaj grad najčešći izbor naših studenata.

Prezentacija

Zbog velike zainteresovanosti za studije u Beču na engleskom jeziku, organizujemo besplatnu prezentaciju koja će se održati 17.12. u 19h u hotelu Hilton na adresi Kralja Milana 35 u Beogradu.

Prezentaciju će držati direktorka Ino Edukacije – vodećeg centra za školovanje u inostranstvu, Ana Marija Marinković i imaćete priliku da saznate sve o studijama u Beču, stipendijama, uslovima za apliciranje i troškovima života.

Svoje viđenje studija i života u Beču daće nam i diplomirana studentkinja MBA studija sa Univerziteta Webster, Jelena Tmušić.

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna putem formulara na kraju teksta.

Univerziteti sa programima na engleskom jeziku

Kao što većina vas zna, zvaničan jezik koji se koristi u Austriji je nemački i samim tim su na državnim univerzitetima programi na nemačkom jeziku najdostupniji. Privatni univerziteti nude programe na engleskom jeziku i dva vodeća univerziteta su: Webster i Modul.

Webster Univerzitet

  • elitni univerzitet i američki način školovanja
  • američka i austrijska diploma
  • programi na engleskom jeziku
  • aktivan alumni klub koji pomaže pri zapošljavanju i praksama
  • smeštaj

webster-vienna-ino-edukacija-1

Programi: BA International Relations, BA Management (with possible emphasis in: International Business or Marketing), BA Media Communications, BA Psychology, BA Business Administration, MA International Relations, MA Marketing, MA Psychology with emphasis in Counseling Psychology, MA Finance, MBA.

Modul Univerzitet

  • broj 1 za biznis i turizam u Austriji
  • vlasnik Privredna komora Austrije – garantuje kvalitet
  • studentske rezidencije u blizini fakulteta
  • programi na engleskom jeziku
  • pogled na ceo grad

Programi: BSc International Management, BSc Interactive Marketing, BSc Entrepreneurship and Governance, BA Hotel Management, BA Event Management, BA Tourism Management, BA Hotel Management and Operations, Master in Management, Master in Tourism Management, Master in Sustainable Development.

vienna student
”Beč, kao grad za studiranje je bio među prva tri grada sa mog spiska željenih gradova za studiranje. Pošto ne govorim nemački, već engleski jezik , Univerzitet MODUL u Beču je bio idealno rešenje. Takođe sam pronašla program koji me je zanimao, a to je International Management. Svi profesori savršeno govore engleski jezik. MODUL se nalazi na brdu (Kahlenberg) pored Beča i ima predivan pogled na ceo grad. Taj vidikovac je ujedno i jedna od atrakcija Beča.” –Tea Manojlović, BA student

Naš utisak o Beču

Nedavno je menadžerka Ino Edukacije, Nina, posetila univerzitete i studente na svom četvorodnevnom putovanju u Beču i ovo je njen utisak:

studije-na-websteru-beč
Beč je glavni grad za školovanje ljudi iz Srbije i celog Balkana već vekovima. Osim na nemačkom, sada je moguće studirati i na engleskom jeziku na Websteru i Modulu, a nemački učiti tokom studija. Već smo imali iskustva da tokom studija naši studenti u Beču veoma sazru i postanu prava gospoda i gospođice s kojima je zadovoljstvo razgovarati i sarađivati, i to jeste nešto što je jedinstveno za Beč! Odlazim sada na let za Beograd puna utisaka i sa osmehom se radujem sledećoj poseti Austriji!” – Nina Simić, savetnica za studije u Ino Edukaciji

Ukoliko Vas interesuju studije u Beču na engleskom jeziku, prijavite se za besplatnu prezentaciju putem formulara ispod:

Podelite s prijateljima: