Prijavite se za zvanični sajam italijanskog obrazovanja koji se održava 25. januara 2020. u prostorijama Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu! Saznajte sve o studijama i stipendijama u Italiji direktno od predstavnika univerziteta!

Ino Edukacija i Italijanski institut za kulturu u Beogradu treću godinu zaredom organizuju sajam i konferenciju koji su posvećeni školovanju u Italiji pod nazivom Study Abroad. in Italia Fair & Conference 2020. Događaj je podržan od strane Ambasade Republike Italije i preko deset univerziteta čiji predstavnici dolaze pravo iz Italije kako bi uveličali ovaj događaj i predstavili svoje univerzitete.

Ovaj sajam je svake godine izuzetno posećen, a ove godine sve posetioce u sklopu sajma očekuje i konferencija organizovana u sardnji sa Italijanskim institutom za kulturu i Ambasadom Republike Italije.
Konferencija će trajati tokom celog dana sajma i obuhvatiće teme za koje dobijamo najviše pitanja od studenata, kao što su procedura upisa, stipendije, portfolio, viza i život u Italiji.

Vreme i mesto održavanja sajma i konferencije

Beograd 
subota, 25. januar
12h do 18h
Italijanski institut za kulturu Beograd
(Kneza Miloša 56)

Podgorica
četvrtak, 13. februar
12h do 18h
Hotel Hilton
(Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 2)

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna putem formulara na kraju teksta.

Učesnici

Na zvaničnom sajmu italijanskog obrazovanja učestvuje desetak pažljivo odabranih univerziteta i škola čiji predstavnici dolaze direktno iz Italije kako bi upoznali naše studente koji su zainteresovani za osnovne i master studije u Italiji i predstavili svoje univerzitete i škole.

Agenda konferencije

6_Ino-Study-Abroad-Italy-Story-200117

Ulaz je besplatan, a roditelji su i više nego dobro došli da nas posete zajedno sa učenicima i studentima. Nije potrebna odvojena prijava za predavanja i radionice.

Pripremite svoja pitanja i vidimo se na sajmu!


 

Podelite s prijateljima: