Prijavite se za prezentaciju EU Business School iz Barselone i saznajte sve o studijama biznisa na ovom fakultetu!

Prezentacija u Podgorici

EU Business School je švajcarski fakultet sa međunarodno priznatom diplomom i kampusima u Barseloni, Minhenu, Montrou i Ženevi. Fokus je na studijama biznisa, menadžmenta i marketinga, a studenti mogu menjati kampuse tokom studija i na taj način upotpuniti svoje internacionalno iskustvo.

Kampus u Barseloni je čest izbor naših studenata zbog atraktivne lokacije i kvalitetnih studija. Iz ovog razloga predstavnici fakulteta iz Barselone gđa Katja Misimović i gdin Carles Ibars dolaze u Podgoricu da predstave EU Business School programe i život u Barseloni zainteresovanim učenicima i studentima.

EU Business School prezentacija

Datum: 10. mart 2020.

17:00-18:00h Prezentacija

18:00-18:30h Individualni razgovori sa zainteresovanim učenicima/studentima

Lokacija: hotel Hilton, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 2, Podgorica

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna.

Iskustvo studenata

EUBS predstavlja odličan izbor za sve buduće studente koji žele da se usavršavaju u oblasti biznisa, menadžerstva, marketinga i preduzetništva. Profesori su vodeći stručnjaci koji su radili u kompanijama ili osnivali svoje firme, tako da studentima prenose iskustvo iz prakse i pripremaju ih za tržište rada.

Ovakvo iskustvo imaju i naši studenti, pa vas pozivamo da pročitate iskustvo sa osnovnih i MBA studija na EUBS naše drage Ive Jeremić, kao i iskustvo sa master studija Ane Vranješ koja se već tokom studija upustila u preduzetničke vode.

Za sajt Kako na master intervjuisali smo alumni studenta EUBS Stefana Relića, koji je danas uspešni E-Commerce Product Manager-a za teritoriju Azije poznatog brenda Massimo Dutti.

Ana Vranješ

Ukoliko smatrate da bi studije biznisa bile pravi izbor za vas i želite da studirate u Barseloni, prijavite se za prezentaciju:

 

Podelite s prijateljima: