Prezentacija se odlaže zbog Covid 19 (Korona) virusa do daljnjeg. Molimo pratite naš sajt za novi datum.

Steknite prestižno obrazovanje i započnite karijeru u jednoj od vodećih profesija na svetu!

Broj 1 studije turizma i hotelijerstva u Evropi

Turizam i hotelijerstvo su jedna od najbrže rastućih oblasti poslovanja na svetu! Swiss Education Group je grupa prestižnih univerziteta koji se nalaze u Švajcarskoj i koji edukuju kadar iz oblasti turizma i hotelijerstva koji postaju menadžeri svetski poznatih hotela i restorana.

SEG čine fakulteti:

  • Cesar Ritz
  • Culinary Arts Academy
  • Hotel Institute Montreux
  • IHTTI School of Hotel Managemet
  • Swiss Hotel Management School

Ovi fakulteti studentima pružaju međunarodno akreditovane programe iz oblasti međunarodnog hotelijerskog poslovanja, hospitality management, culinary arts i culinary management.

Fakultet ima obaveznu praksu i partnerstvo sa prestižnim kompanijama, kao što su: Marriott International, Mandarin Oriental, White Lodging, The Bürgenstock Selection, Rosewood Hotels & Resorts, Sandals Resorts International, Wharf Hotels Management Limited, Aman Resorts, Accor Hotels, Palladium Hotels & Resorts, Hubolt, Disney, Mane, Ritz Paris, John Paul. Započnite svoju karijeru baš u nekoj od ovih kompanija!

Cena osnovnih studija uključujući smeštaj i hranu za sve tri godine jeste 122 600€, koje ukoliko uhvatite rani period aplikacije može da bude sa umanjenjem preko Ino Edukacije. Cena master studija je 34 700€.

studiranje-svajcarska---e24845a204ee603fe234693d8338ade6ef7d4195

Besplatan sastanak

Pozivamo vas na besplatne konsultacije u Ino Edukaciji, u vezi sa gore pomenutim institucijama.

Prijavite se za konsultacije putem formulara

Podelite s prijateljima: