Studiranje u inostranstvu zahteva određene finansije, upornost i ambicije, ali daleko od toga da je nemoguće upisati željeni program i steći kvalitetno obrazovanje. Studijski programi na engleskom jeziku su sve češći i jezička barijera više ne predstavlja veliki problem.

Kako bismo studentima omogućili da upišu prestižne univerzitete u inostranstvu i prevaziđu problem finansija, dogovorili smo sa našim partnerskim univerzitetima, određena umanjenja školarine u iznosu od 20% do čak 50% za studente koji apliciraju preko nas.

U nastavku teksta predstavljamo izuzetno cenjene fakultete sa kvalitetnim nastavnim programom, čije školarine iznose manje od 6000€, ukoliko aplicirate preko nas.

Univerzitet Cattolica Milano

Università Cattolica del Sacro Cuore je najveći privatni univerzitet u Italiji, ali i Evropi. Zbog svoje veličine, poseduje pet kampusa, od kojih se najveći i glavni nalazi u Milanu, dok su ostali u Rimu, Piacenzi, Cremoni i Bresci.

Po prestižnom QS rankingu univerzitet se nalazi u top 200 univerziteta na svetu za 10 naučnih disciplina.

Na osnovnim studijama na engleskom jeziku možete studirati ekonomiju i menadžment, međunarodne odnose, agrikulturu i kvalitet hrane i medicinu.

Master studije mogu biti jednogodišnji ili dvogodišnji programi i dostupni su različiti programi iz oblasti ekonomije, menadžmenta i međunaronih odnosa.

Školarina iznosi oko 7 500€ za osnovne studije i oko 8 500€ za dvogodišnje mastere, ali uz umanjenje prilikom apliciranja preko nas, školarina iznosi oko 5 000€ za osnovne i 5 500€ za dvogodišnje mastere.

cattolica-univerzitet-milano1

City College Sheffield Solun

City College Sheffield je jedini od šest fakulteta Univerziteta Šefild koji postoji van Engleske. Plan, program i profesori dolaze iz Velike Britanije, što garantuje vrhunsko britansko obrazovanje uz pogled na more i uživanje u čarima Soluna.

Šefild spada u top 100 Univerziteta na svetu po QS rankingu, koji je najprestižniji ranking na svetu i obuhvata samo najbolje univerzitete.

Možete studirati brojne programe iz ovih četiri oblasti:

  1. The Business Administration & Economics Department
  2. Psychology  Department
  3. Department of Computer Sciences
  4. Department za English Studies

Cene programa osnovnih studija iznose oko  7 800€, uz umanjenje preko nas iznos je oko 4500€. Master programi su oko 10 000€, dok se taj iznos uz apliciranje preko Ino agencije smanjuje na 5 500€.

city-college-graduation-1

Synergy University Moskva

Synergy University je najveći i najbolje rangirani privatni univerzitet u Moskvi sa preko 50 000 studenata. Cilj fakulteta je kreiranje lako zapošljivog stručnog kadra, tako da se diplomci fakulteta zapošljavaju u kompanijama kao što su Microsoft, Rosneft, Kaspersky lab, Radisson i preko 200 drugih.

Osnovne studije traju četiri godine i u ponudi su programi na engleskom jeziku:

  • Global Economy
  • Information Systems and Technologies
  • Hospitality Management

Cena studija je 4 590€ i velika prednost je smeštaj čija cena iznosi oko 180€, kao i povoljni troškovi života od oko 320€ mesečno.

moscow-2742642_960_720

Kozminski University Poljska

Kozminski University je prestižna, visoko rangirana biznis škola, koja se nalazi u Varšavi. Ovo je jedna od 87 biznis škola na svetu, koja poseduje tzv. ”Triple Crown” odnosno tri prestižne EQUIS, AMBA i AACSB akreditacije, što svedoči o kvalitetu studijskih programa i prestižnosti diplome koju dobijate.

U ponudi su programi na engleskom jeziku iz oblasti menadžmenta i finansija, a spisak za osnovne i master studije možete pronaći u detaljnom tekstu o Kozminski University fakultetu.

Cena studija je oko 5 000€ godišnje i moguće je plaćanje u 5 rata.

Anglo-American University Prag

Anglo-American University je najstariji privatni univerzitet u Češkoj, koji svojim diplomcima dodeljuje američku, češku i englesku diplomu. Studenti dolaze iz čak 70 zemalja i nastava se organizuje u malim grupama od po 20 studenata, kako bi se profesori posvetili profesionalnom razvoju svakog od njih.

U okviru univerziteta postoji pet fakulteta na kojima možete studirati brojne programe osnovnih i master studija na engleskom jeziku:

  • School of Business Administration
  • School of Humanities & Social Sciences
  • School of International Relations & Diplomacy
  • School of Journalism
  • the John H. Carey II School of Law

Školarina iznosi oko 5 500€ za osnovne studije i oko 6 100€ za master studije, što je izuzetno povoljno s obzirom da dobijate i američku diplomu.

studije-u-ceskoj

Doba Business School Slovenija

Doba Business School je locirana u lepom Mariboru i u ponudi se nalaze osnovne i master studije na engleskom jeziku.

Prednosti studiranja u Sloveniji su bezbednost, podrška fakulteta – imate osobe koje prate ceo put vašeg školovanja, blizina kuće, niski troškovi života i kvalitet studija – diplome su priznate svugde u Evropi.

Ukoliko vas interesuju osnovne studije možete se prijaviti za program Business Management, dok je za master studije na raspolaganju International Business Management.

Iznos školarine je 6 000€ s tim da je moguće umanjenje do 4 200€.

Ino agencija je predstavnik ovih univerziteta i u direktnoj je komunikaciji sa njima. Upis i apliciranje su preko nas direktni i uz to vršimo besplatnu reviziju dokumentacije, kako bismo bili sigurni da je sve na vrhunskom nivou i u najboljem redu.

Ukoliko još uvek niste sigurni koji vas univerzitet zanima i koji program bi bio pravi izbor, predlažemo da zakažete konsultacije sa našim stručnim mentorom i prepustite se sigurnim rukama!


Na raspolaganju smo za dodatna pitanja, pošaljite nam besplatan upit:

 

Podelite s prijateljima: