Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu, Makedonska 30, Beograd 0615544199

CV i motivaciono pismo

CV ZA STUDIJE (U INOSTRANSTVU)

Sastavljanje CV-ija po evropskim i američkim standardima koji se traže na prestižnim univerzitetima. Kreiranje sadržaja CV-ija i biranje bitnih informacija na osnovu zahteva selekcionih komisija. Nudimo uslugu pisanja cv-ija, standardizacije po merilima univerziteta, gramatičku proveru i lekturu. CV pišemo na osnovu našeg upitnika koji Vam šaljemo mejlom.

Komisije na univerzitetima odbijaju nestandardizovane cv-ijeve!

Cena pisanja cv-ija na engleskom jeziku je 6000 RSD i možete platiti online ovde. Dobija se PDF format za slanje i Word format za kasnija korišćenja i prepravke.

Cena revizije cv-ija je 3600 RSD (u dinarskoj protivvrednosti). Radimo analiza cv-ija, gramatičku proveru i predlog za unapređenje.

Nudimo i uslugu prevođenja cv-ija. Cena 1200 RSD po stranici.


MOTIVACIONO PISMO ZA STUDIJE (U INOSTRANSTVU)

Ovo je jedan od najvažnijih dokumenata u apliciranju. Mi smo eksperti za motivaciona pisma! Kroz naše upitnike saznaćemo šta želite, ili ćemo zajedno zaključiti koji su vaši ciljevi, a koji vaši kvaliteti koje komisija treba da vidi! Takođe usklađujemo motivaciono pismo sa aplikacijom i cv-ijem, kako bi sve bilo pregledno, jasno i ostavljalo jak utisak! Motivaciono pismo pišemo na osnovu naših standardnih upitnika koje popunjavate i na osnovu Vašeg cv-ija.

Cena pisanja motivacionog pisma na engleskom jeziku je 8 400 RSD i možete platiti online ovde.

Cena revizije i ispravke motivacionog pisma je 4800 RSD.

Naručite CV+MOTIVACIONO PISMO za 12000 RSD!


CV, COVER LETTER I LINKED PROFIL ZA POSAO (U INOSTRANSTVU)

Naši mentori koji rade u međunarodnim korporacijama izrađuju  profesionalne cv-ijeve i prateća pisma po najvišim standardima na engleskom i srpskom jeziku. Za dokumentaciju na nemačkom naplaćuje se dodatno prevod na nemački 1200 RSD po stranici ali se dobija dokumentacija i na engleskom/srpskom i na nemačkom. Sva dokumentacija izrađuje se na osnovu detaljnog upitnika koji Vam šaljemo mejlom, a za kompleksniju dokumentaciju naši mentori Vas intervjuišu lično. Rok izrade dokumentacije je do 7 radnih dana.

Cene:

  • Izrada business CV-ija 12000 RSD
  • Cover letter (motivaciono pismo za posao) 6000 RSD
  • Sređivanje Linkedin profila 14 400 RSD (ukoliko uzimate još neku uslugu cena je 7200 RSD)

Cena za sve tri usluge 24000 RSD!

Pošaljite nam porudžninu ili besplatan upit

Podelite s prijateljima: