Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu, Makedonska 30, Beograd 0615544199

Zakaži besplatan razgovor sa Ino Edukacijom

Mentori Ino Edukacije drže besplatne sastanke u Beogradu, Tivtu, Podgorici ili online i vrše pretragu programa i stipendija za sve studente koji se interesuju za studije na nekom od partnerskih univerziteta ili škola.

Konsultacije sa našim iskusnim mentorima u Ino Edukaciji je najsigurniji način da saznate koje su vaše mogućnosti za studije u inostranstvu, da se informišete o programima i stipendijama – i da napravite jasan plan apliciranja i studiranja. Skratite vreme pretrage i budite sigurni u svoje izbore! Preko nas ćete se lakše upisati, dobićete sve informacije o povoljnim školarinama, kao i spiskove potrebne dokumentacije i uslove upisa.

Ukoliko vas interesuje pretraga programa nepartnerskih univerziteta, slanje izveštaja pretrage se naplaćuje 3000 RSD (25 EUR), po želji nakon sastanka. Izveštaj se šalje mejlom i sadrži  univerzitete, cene, programe i stipendije. Početni razgovor se ne naplaćuje osim ako vam nije potrebna dodatna pretraga. Ukoliko vas zanimaju nepartnerski univerziteti naglasite to u upitniku ili preko telefona. 

konsultacije-kako-na-master-studije-u-inostranstvu-1

Molimo popunite upitnik ispod kako bismo se što bolje pripremili za konsultacije sa Vama. Kada završite kliknite SUBMIT na kraju. Hvala!

Zakazivanje je obavezno i termin će vam biti predložen mejlom. Ukoliko želite sastanak putem Skajpa, naglasite u upitu. Skajp možete preuzeti ovde.

Vaši privatni podaci ostaju zaštićeni u skladu sa našom Politikom privatnosti i mogu biti obrisani na Vaš zahtev.