Kako na Master - INO EDUKACIJA

Centar za školovanje u inostranstvu – Makedonska 30, Beograd 0615544199 – Deset godina sa vama

Izrada dokumentacije i slanje prijava

Besplatne prijave na do dva INO partnerska univerziteta!

Ino Edukacija nudi niz usluga savetovanja, izrade i revizije dokumentacije, prevođenja, popunjavanja prijava, pregledanja prijava i pomoć pri apliciranju na studije, vize i smeštaj.

Preuzmite celu ponudu Ino-edukacija-usluge-2020_2021


MOTIVACIONO PISMO

MOTIVACIONO PISMO
Motivaciono pismo je najvažniji dokument u vašoj aplikaciji. Kroz naš detaljan upitnik saznaćemo sve vaše kvalitete i karakteristike, i kreiraćemo ubedljivo i jasno motivaciono pismo za željeni program i Univerzitet, koje će biti usklađeno sa ostalim delovima aplikacije. Moguće je koristiti jedno pismo za više aplikacija ili stipendija.

Cena 70 €

 


KAKO SE PIŠE CVCV
CV izrađujemo po Europass ili Microsoft standardima, na osnovu detaljnog upitnika koji vam pošaljemo. Radimo selekciju informacija i predstavljanje vašeg profila u formatu koji univerziteti žele da vide kod studenata koji se prijavljuju. Prezentujemo vas na najbolji način izdvajanjem i naglašavanjem bitnih informacija.

Cena 50 €

 

Ostvarite popust! Naručite Motivaciono pismo + CV za 100 evra!

KAKO SE PIŠE PREPORUKA.pngPREPORUKA

Pisanje preporuka u ime profesora i poslodavaca, na osnovu propisanih kriterijuma univerziteta i stipendijskih fondova, na odličnom stranom jeziku, a na osnovu informacija koje nam dostavljate u upitniku, kako bi vaša aplikacija bila jedan zaokružen sistem i predstavila vas u najboljem svetlu.

Cena 50 €

 


KAKO DA SE PRIJAVIMAPLICIRANJE NA STUDIJE, STIPENDIJE I VIZE
Popunjavanje aplikacija i online formulara i slanje prijava za sve akademske programe, upise i stipendije. Pre apliciranja radi se provera cele aplikacione dokumentacije. Aplikacije se popunjavaju u Ino agenciji. Cena je izražena po aplikaciji i uključuje usluge skeniranja i štampanja.

Cena 100 €

 


REVIZIJA I PROVERA DOKUMENTACIJEREVIZIJA CELE APLIKACIJE
Jezičke, gramatičke i logičke ispravke svih aplikacionih dokumenata, što značajno doprinosi kvalitetu aplikacije i uspehu prilikom prijave na univerzitete u inostranstvu. Moguća naplata i po dokumentu.

 

 

 


Molimo pošaljite porudžbinu ili upit ispod:

Podelite s prijateljima: