Univerzitet Ca’ Foscari je državni fakultet, lociran u prelepoj Veneciji, koji omogućava našim studentima da studiraju programe na engleskom i italijanskom jeziku za samo 1200 evra!

Ukoliko vam je želja da studirate u Italiji, na prestižnom fakultetu sa kvalitetnim programima, a da to bude izuzetno povoljno – Ca’ Foscari je pravi fakultet za vas!

Pozivamo vas da posetite besplatnu prezentaciju ovog univerziteta i informišete se direktno od predstavnice koja nam dolazi iz Venecije, gospođe Rachele Sbrissa, koja će zajedno sa direktorkom Ino agencije, gospođom Ana Marijom Marinković, odgovarati na sva vaša pitanja i nedoumice.

Prezentacija se održava u utorak, 05. februara u 18h u prostorijama hotela Marriott na adresi Vase Čarapića 2-4 u Beogradu.

Ulaz je besplatan, a prijava obavezna zbog ograničenih mesta, putem formulara na dnu teksta.

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Top 5 činjenica o fakultetu

  • Ranking 

Prema čuvenom QS World University rankingu Ca’ Foscari se nalazi u top 150 univerziteta za moderne jezike, top 250 univerziteta za ekonomiju i top 200 za istoriju. Takođe, spada u top 10 univerziteta u Evropi i važi za najuspešniji univerzitet po broju osvojenih Marie Curie Research Fellowships nagrada koje dodeljuje Evropska komisija.

ca-foscari-university-of-venice

  • Lokacija

Venecija i njeni kanali su proglašeni spomenikom Svetske baštine UNESCO-a. Svakodnevno Venecija nudi svojim stanovnicima i posetiocima, od kojih veliki deo čine studenti, različite vidove umetničkih, kulturnih i istorijskih akivnosti. Venecija je idealan grad za one koji dišu i uživaju umetnost.

  • Programi

Možete birati između velikog broja programa za osnovne, master i doktorske studije, od kojih su mnogi na engleskom jeziku i deo double degree programa sa nekim od univerziteta sa kojima Ca’ Foscari blisko sarađuje.

  • Cene i stipendije

Cena školarine je oko 2000 evra, ali sa umanjenjem školarine koje se dodeljuje na osnovu ličnih primanja ili primanja roditelja, iznosi oko 1200 evra.

  • Apliciranje

Ino agencija je predstavnik ovog univerziteta i prijava i upis su direktni i olakšani.  Radimo i besplatnu reviziju dokumentacije, kako biste bili sigurni da je vaša aplikacija najbolja moguća, a ukoliko nemate svu potrebnu dokumentaciju, mi je izrađujemo.

Iskoristite priliku da se informišete o studijama na ovom fakultetu, ali i stipendijama i životu u prelepoj Veneciji – direktno od predstavnika fakulteta!

Vidimo se 05. februara u 18h u hotelu Marriott (Vase Čarapića 2-4).


Prijavite se za prezentaciju putem formulara ispod:

 

Podelite s prijateljima: