Studije u svetskim biznis centrima ne moraju biti preskupe!

Dosta studenata pokazuje izuzetno interesovanje za studije biznisa i finansija. Izdvojili smo 3 univerziteta u Njujorku, Londonu i Torontu koji pružaju odlične perspektive svojim studentima, nemaju previsoke školarine, a pružaju odlične perspektive za obrazovanje i zapošljavanje.

studije u londonu.jpg

London South Bank Univerzitet

Osnovan je 1892. godine kao Politehnički institut u centru Londona. Pored neverovatne lokacije, Univerzitet je proglašen za britanski univerzitet 2018. po visini zapošljavanja diplomaca. Više o programima i onome što nude pročitajte ovde. Školarina je 14.500 evra, ali se preko Ino agencije možete prijaviti na stipendiju za umanjenje školarine. Na LSBU možete studirati i sa Chevening stipendijom. O dodatnim informacijama vezanim za univerzitet pogledajte ovde.

Neki od programa koje LSBU  nudi iz oblasti osnovnih studija Biznisa i Finansija su:

tzoo-blog_-toronto-de_-960x480

Centennial Toronto College

Osnovan 1966, sa tradicijom dugom preko 50 godina, Centennial College već decenijama nudi programe Biznisa. Broji 8.000 internacionalnih studenata. Nudi full time, part time i online programe. Školarina cena je 12.912 EUR po godini, šta ulazi u tu cenu pogledajte ovde.

Neki od full time programa osnovnih studija  iz oblasti biznisa su :

Više o programima biznis studija možete pronaći ovde. Što se tiče samih uslova upisa i procesa aplikacije, potrebno je da se prijavite najmanje 6 meseci unapred, kako biste imali dovoljno vremena za vizu.

baruch new york

Baruch College New York

Baruch college je deo najvećeg njujorškog univerziteta The City University of New York, koji broji preko 18000 studenata. Smešten je na Menhetnu nedaleko od Wall street-a.  Naravno, najtraženiji smerovi su sve vezano za biznis. U ponudi su –  studije svih nivoa iz raznih oblasti, kao i mini MBA. Ono što posebno izdvaja Barruch College je njihov “Mini-MBA” program koji se održava u CAPS (Counting and Professional Studies) diviziji koledža. The Contemporary American Business Practices (CABS) je poseban certificate program u sklopu Baruch koledža namenjen mladim profesionalcima, koji žele da se usavršavaju i da prate najnovije trendove u oblasti poslovanja. Finansije, business management, administracija, marketing, web design i sl. Cena programa je 7900$, dok za troškove života, uključujući i smeštaj, treba izdvojti još 15000$. Postoji nekoliko CABS smerova:  Finance, Management, Marketing, Accounting, International Trade i Web Development (za koji se doplaćuje 1000$). Za više informacija preuzmite Baruch Mini MBA brochure. Baruch College  je podeljen u nekoliko kampusa, koji se svi nalaze na Menhetnu.

Neki od biznis programa su :

Prijave su otvorene tokom cele godine i idu preko Ino Agencije. Usluga slanja prijave je besplatna, application fee za studije je 125$. Depozit za upis je 400$ koji se oduzima od školarine. Baruch internacionalnu brošuru možete pronaći ovde, a više o samom koledžu ovde.


Ako želite da studirate u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit ino agencija logo

Podelite s prijateljima: