Ukoliko vas interesuju studije turizma, hotelijerstva ili kulinarstva – Švajcarska je zemlja sa broj 1 programima iz ovih oblasti! BHMS je jedna od najpriznatijih škola sa alumni studentima koji su zaposleni u luksuznim hotelima širom sveta!

O BHMS školi i programima

BHMS je prestižna škola za menadžment i hotelijerstvo koja je locirana u Lucernu. Škola je poznata po jedinstvenom sistemu studiranja gde studenti 6 meseci stiču kvalitetno teorijsko znanje i nakon toga 6 meseci to znanje primenjuju tokom prakse koja je plaćena!

Pored plaćene prakse, još jedna prednost BHMS univerziteta je što posle svake godine dobijate diplomu i određeno zvanje, a nakon tri godine diplomu osnovnih studija za programe:

  • Culinary Arts
  • Global Business Management (postoji opcija da se na trećoj godini kandidate prebace na biznis ukoliko se ispostavi da ih ne zanima hotelijerstvo)
  • Hotel and Hospitality Management

Master studije traju godinu dana, na engleskom su jeziku i programi su:

  • M.Sc. Degree in International Hospitality Business Management
  • M.Sc. Degree in Global Business Management
  • MBA Dual Degree (sa York St John University) – minimum 2 godine radnog iskustva

U ponudi je i dvonedeljni Summer Program za srednjoškolce.

Cena školarine je oko 28 000€ i u cenu su uključeni školarina, smeštaj, hrana, apliciranje.

‘’ Sama ulica u kojoj se nalaze škola i internat smeštena je na 6 minuta (peške) od starog grada, koji je ujedno i centar Lucerna, i veoma blizu železničke stanice, koja će vam kao studentu biti veoma bitna stvar. Kuhinje u kojima radimo i učimo su odlično opremljene, imamo prilike da učimo od sjajnih chef kuvara i majstora ovog posla. Takođe, sami studenti svakodnevno pripremaju hranu za celu školu, tako da smo od početka veoma orijentisani na praktičnu nastavu i svaki dan naučimo nešto novo.’’ 

Marija Vranješ, Culinary Arts

Besplatne konsultacije

Ukoliko vas interesuju studije na ovom Univerzitetu i želite da saznate više informacija, pozivamo vas da zakažete besplatan sastanak sa predstavnikom BHMS škole, gospodin Dragoš Vasilescu, koji će se održati 31. januara u prostorijama Ino Edukacije.

Prijavite se putem formulara ispod i dobićete termin svog sastanka:

Podelite s prijateljima: