download (1)CEU Business School osnovana je 1988. u Budimpešti godine od strane grupe vizionara tranzicije na čelu sa legendarnim investitorom i filantropom Džordžom Sorošem. Danas CEU Business School funkcioniše u okviru Central European University, koji je proglašen za jedan od top 100 univerziteta na svetu po QS rankingu (najprestižniji ranking na svetu), a u određenim oblastima i među top 50. Zato možemo reći da CEU verovatno najprestižnija i najkvalitetnija obrazovna institucija u ovom delu sveta.

ŠTA IZDVAJA CEU

  • Svi programi su isključivo na engleskom jeziku
  • Postoje samo Master, MBA, EMBA i PhD studije
  • Kvalitet studija je na nivou Oxforda i Kembridža, a po cenama školarine koje su tri puna manje
  • Američki programi i američka diploma
  • Ima balansiran odnos između evropskog i američkog pristupu obrazovanja, jer ima američke programe i diplome, ali sa evropskom akademskom perspektivom.

PROGRAMI
ceu business school

CEU Business School nudi sledeće programe>

Osim full academic Master degrees, odlični programi su i MBA i eMBA.

MBA je predviđen za mlade profesionalce koji žele da naprave odlučan korak u svojoj karijeri ka executive pozicijama. Program traje godinu dana.

EMBA je executive MBA za već ostvarene profesionalce, koji imaju minimum 5 godina iskustva, i koji bi na predavanja išli na svake tri nedelje. Cena svih MBA programa je 16000 evra (na rate), što je dosta povoljna cena u odnosu na druge škole ovog kvaliteta. Program traje 22 meseca.

KVALITET

CEU Business School izdvaja posvećenost sadašnjem trenutku i pripremljenost profesora, koji stalno dovode profesionalce iz industrije da govore o tekućim promenama u biznisu. U školi se posebno naglašavaju inovacije i preduzetništvo, upravljanje integritetom, liderstvo, i menadžerski profesionalizam. Škola uživa međunarodni ugled, i mladi profesionalci sa CEU Business School imaju otvorena vrata ne samo u Evropi, već i u Americi.

NAŠA ISKUSTVA

Naša direktorka Ana Marija Popović učestvovala je u Global Entrepreneurship Fellowship Program, odakle novi veoma pozitivna iskustva:

12472572_10153545768021868_6822192902323241590_nGEF Program na CEU Business School bio je odlična prilika da unapredim svoja znanja o globalnom biznisu kroz kratak kurs, da upoznam ljude i uverim se u CEU kvalitet. Utiska sam da je ovaj univerzitet zaista svetski, da zaista ima moderne kurikulime i vrhunske profesore, a opet ima fokus na Istočnu Evropu, ali ne neki provincijalan, već realan, globalan i jasan uvid u istočnoevropski prostor, i šanse za regionalni biznis i napredovanje.

Svake godine, gospodin Soroš prisustvuje CEU dodeli diploma da bi lično predao diplome svim studentima, a aktivan je i kao savetnik, zastupnik i gost predavač. Dosta uspešnih ljudi u biznisu i javnoj upravi koji su studirali na CEU imaju samo reči hvale.

CENE

Cene Master studija su 8-12 hiljada evra godina, dok MBA i EMBA studije koštaju 16000 za ceo program. Ono što je pozitivna strana života u Budimpešti su niže cene života u odnosu na Beograd, kao i blizina.

Ukoliko želite da studirate blizu svom gradu, a na svetskom univerzitetu, onda je CEU Business School pravi izbor za vas! Pošaljite nam besplatan upit:

Podelite s prijateljima: