Škola jezika i edukativni centar Avalon postoji od 2004 i od tada uspešno gradi poverenje svojih klijenata. Osnivači su profesori engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi i specijalizacijom u inostranstvu što je osnovna premisa za uspešno ostvarivanje programskih sadržaja sa kandidatima. Sedište edukativnog centra Avalon je u Novom Sadu, u samom centru grada. Moderno opremljen prostor (biblioteka, računari, projektori, interaktivne table) kao i kontinuirano usavršavanje našeg tima profesora u domenu metodologije nastave stranih jezika, garantuje vrhunski kvalitet nastave o čemu svedoče i uspesi njihovih kandidata. Avalon takođe ima škole i u Kaću i u Šidu.

team2

Ino agencija je prijatelj škole Avalon, i zajedno pripremaju kandidate za studije u inostranstvu. Avalon škola nudi pripremne kurseve iz engleskog, italijanskog, nemačkog, grčkog i mađarskog jezika, kao i pripreme za SAT, GMAT i GRE testove.

Avalon škola važi za školu koja garantuje uspešno polaganje IELTS i TOEFL testova, te su veoma važni kada aplicirate na studije u inostranstvu.

Na njihovom sajtu postoji opcija da besplatno testirate svoje znanje engleskog i nemačkog jezika.

Možete ih zapratiti na Fejsbuku.

Podelite s prijateljima: