O fakultetu

American University se nalazi u Švajcarskoj koja se godinama nalazi na listi najboljih zemalja za studiranje u Evropi i spada u top 10 zemalja za studiranje u svetu.

Švajcarska se nalazi u srcu Evrope, sa zapanjujućim pejzažima, kvalitetom života i međunarodnim, multikulturalnim okruženjem za uživanje. Sa svim svojim benefitima, ova zemlja predstavlja savršeno mesto za učenje, rad i život.

Na Američkom univerzitetu u Švajcarskoj studenti upoznaju nove ljude, sklapaju prijateljstva i povezuju se sa studentskom zajednicom na razne načine – kroz studije, ali i brojne vannastavne aktivnosti, sport, izlete i događaje organizovane specijalno za njih!

Engleski je glavni jezik studija na AUS-u, ali postoji više od 40 nacionalnosti koje govore u proseku 3 do 5 jezika. Shodno tome, AUS nudi međunarodno okruženje u kojem se kulture iz celog sveta susreću, povezuju i razvijaju zajedno.

Lokacija – kampus iz sna!

Kampus AUS nalazi se u La Tour-de-Peilz, na obali prelepog Ženevskog jezera između živopisnih Montreuk-a i Vevei-a – doma globalne korporacije Nestle.

Neverovatna lokacija AUS-a nalazi se u sredini Evrope i dobro je povezana sa velikim evropskim gradovima – poput Milana i Pariza – udaljenih samo nekoliko sati vozom ili automobilom. Za ljubitelje sporta, svetski poznate švajcarske skijaške staze i planine udaljene su samo nekoliko minuta, dok je La Tour-de-Peilz povoljno smešten u roku od 30 minuta od olimpijske prestonice – Lozane.

Postoje direktni letovi na relaciji Beograd – Švajcarska, a cena povratne karte je od 200 evra.

Iako Švajcarska ima dugu istoriju u proizvodnji satova i bankarstvu, ona je takođe glavni centar za objekte svetske klase koji nude napredak u istraživanju i tehnologiji.

Sa velikim međunarodnim kompanijama, poput sedišta Nestlea u Veveiu i kancelarijama u La Tour-de-Peilz i Vevei, ima puno mogućnosti za umrežavanje i napredovanje u karijeri. Za one koji su sportski nastrojeni, sedište Međunarodnog olimpijskog komiteta i UEFA-e nalazi se u regionu, kao i mnoštvo drugih glavnih međunarodnih sportskih federacija i udruženja.

Programi

Bachelor Degrees
Bachelor in Business Administration

Specializations
Fashion Management
Luxury Management

Master Degrees
Master in International Business Administration

Specializations
Aviation Management (IATA sertifikat)
Entrepreneurship
Luxury Management

Online Degrees
Bachelor in Business Administration
Master in Business Administration

U okviru osnovnih i master studija studentima je dostupna i jedna od edukacija čuvenog Cornell Univerziteta koji se nalazi u top 20 na svetu i čiji će sertifikat dobiti po završetku.

Možete dobiti sertifikat za: Desgin Thinking, Blockchain Essentials, Digital Marketing, Brand Management, Business Analytics, Marketing Strategies, Project Management, FIinTech, Innovation Strategy, Digital Transformation, Web Design and development, Machine Learning, Python Programming.

Takođe, postoji mogućnost pohađanja dual degree pograma i dobijanja dvojne diplome, sa AUS Univerziteta i Tiffin University.

Karijera i razvoj

AUS je institucija visokog obrazovanja koja za cilj ima pripremu studenata za suočavanje sa poslovnim izazovima 21. veka dok napreduju u okruženju koje se stalno menja.
Kroz svoje programe AUS pruža studentima savremeno teorijsko znanje i praktične veštine koje su primenljive i potrebne u današnjem progresivnom društvu.

AUS ima poslovne programe koji stvaraju idealnu osnovu, bilo da student tek započinje svoju u karijeru ili želi promenu karijere i doškolavanje. AUS zadovoljava potrebe svakog pojedinca sa naglaskom na savremenom nastavnom planu i programu, omogućavajući studentima da postignu svoje akademske i karijerne ciljeve.

Studenti i alumni studenti univerziteta su svoje prakse i poslove nalazili u čuvenim internacionalnim kompanijama i institucijama kao što su Nestle, Hublot, UN.

Cena studija

Cena osnovnih studija zajedno sa smeštajem iznosi 19 415 evra, dok je cena master studija sa smeštajem 17 566 evra.

U cenu je uključena školarina i smeštaj u kampusu koji se nalazi na pešačkoj udaljenosti od škole i nekoliko minuta od Ženevskog jezera.

Kako da apliciraš – rokovi su još uvek otvoreni!

Ino Edukacija je zvanični predstavnik AUS i upis je preko nas direktan, besplatan i olakšan. Kontaktirajte nas i zakažite besplatan sastanak sa INO mentorima.

Potrebna je standardna dokumentacija koja podrazumeva diplomu srednje škole/fakulteta, CV, motivaciono pismo, preporuke, test engleskog jezika.

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, zakažite besplatan sastanak putem kalendara ispod ili nas kontaktirajte na office@inoedukacija.com

Podelite s prijateljima: