Ino Edukacija centar za studije u inostranstvu predstavlja 100 univerziteta iz celog sveta i traži novog člana tima! Nudimo stalan posao i redovnu platu, opcije za učenje i napredovanje, kao i putovanja u inostranstvu koja su sastavni deo našeg posla.

Profil kandidata

Završen društveni fakultet, dobro znanje engleskog jezika i rada na računaru, radno iskustvo nije obavezno, poželjno poznavanje studentske mobilnosti. Aktivna, posvećena, komunikativna, pozitivna osoba.

Opis posla

Komunicira sa novim klijentima telefonom i mejlom, vodi evidenciju, dočekuje klijente, javlja se na telefon, učestvuje u događajima, prolazi višemesečnu obuku, office management. Ne očekujemo da kandidat ima sve potrebne veštine, ali očekuje da je spreman/spremna da uči svakodnevno kako bi mogao/mogla da napreduje

Šta možete da očekujete

Početnu platu 50000 RSD (80000 bruto tj. svi plaćeni doprinosi), temeljnu obuku i posvećenost svih članova tima, priliku za napredovanje i rast plate, stalan posao, putovanja u inostranstvu i pozitivno radno okruženje. Idealan posao za mladu osobu koja je spremna da uči i radi.

Zainteresovani kandidati i kandidatkinje mogu poslati CV na office@inoedukacija.com što pre!

Podelite s prijateljima: