NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, je međunarodno priznata akademija fokusirana na umetnost i dizajn. Ovo je najveća privatna akademija u Italiji i prva priznata od strane Ministarstva obrazovanja 1981. godine.

Sa kampusima u Milanu i Rimu u ponudi su osnovne studije i sertifikovani programi iz oblasti: komunikacije i grafički dizajn, dizajn, modni dizajn, dizajn u medijima i nove tehnologije, oblasti vizuelnih umetnosti.

Letnja škola u Italiji

NABA je kreirala dvonedeljne kurseve u svojim kampusima u Milanu i Rimu kako bi studentima pružila uvid u to kako izgledaju studije i kako biste bili u toku sa novostima i trendovima u oblasti mode i dizajna.

Kursevi su prilagođeni različitim nivoima i pogodni za učenike koji tek treba da upišu studije, pa sve do studenata završnih godina sa modnih i umetničkih univerziteta.

Letnju školu možete upisati iz oblasti: Communication and Graphic Design, Design, Fashion Design, Media Design and New Technologies, Visual Arts.

Kursevi se realizuju na engleskom jeziku, traju dve nedelje i polasci se organizuju u periodu od juna do avgusta.

Cena je 1 795€ za dve nedelje kursa, a 2 995€ za četiri nedelje. Smeštaj nije uključen u cenu.

Stipendije za letnji program ”The Space of the Future”

Otvoren je konkurs za stipendiranje i imate mogućnost da osvojite 50% umanjenje na cenu letnje škole. Dodeljuje se 20 stipendija i rok za prijavu je 19. februar 2021. godine.

Potrebno je podneti kreativan projekat koji je u skladu sa programom letnje škole za koji se prijavljujete. Aplikanti treba da dokumentuju svoj život, posmatraju mesta koja ih okružuju i u skladu sa programom za koji se prijavljuju razviju projekat (kratak video, odeća, umetničko delo,..) u kojem individua otkriva magiju deljenja. Treba da predstavlja vas u svakom smislu i formatu: boje, objekat, materijali, zvuk, video.

Materijali se šalju putem mejla na summer@naba.it i nasloviti na “2021 Summer Courses Scholarship Competition – The space of the future”.

Kandidati će biti obavešteni o ishodu do 5. marta 2021. godine.

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit:

Podelite s prijateljima: