Studirajte na čuvenom institutu za nauku i tehnologiju koji se nalazi među top 10 univerziteta na svetu i posvećen je širenju znanja i razvijanju ljudskog potencijala radi unapređenja opšteg stanja u  Izraelu i društvu.

O univerzitetu

Technion – Institut za tehnologiju u Izraelu je državni research univerzitet u Haifi, 90km od Tel-Aviva. Osnovan 1912, Technion je najstariji univerzitet u zemlji. U ponudi su programi iz oblasti nauke i inženjeringa, kao i srodnih oblasti kao što su arhitektura, medicina, industrijski menadžment i obrazovanje. Iako je zvanični jezik hebrejski, nekoliko programa osnovnih i master studija se održavaju na engleskom jeziku kroz Technion International.

S obzirom da se na svim listama nalazi među top 50 univerziteta na svetu, ovaj univerzitet je glavni izvor inovacije i talenata koji pokreću ekonomiju Izraela. Diplomci fakulteta predstavljaju 70% radne snage za visoku tehnologiju, industriju, odbrambenu tehnologiju i predstavljaju pionire u tehnološkim kompanijama, što je Izraelu donelo titulu svetske ‘’ Startup nacije’’, sa najvećim procentom high-tech kompanija pored Silikonske doline.

Technion čini moderan kampus, prestižni profesori od kojih su troje dobitnici Nobelove nagrade i eminentni alumni članovi koje čine uspešni inženjeri, naučnici, profesori i preduzetnici.

Određene smerove požete pohađati i u njihovom novom kampusu koji je lociran u gradu Guangdong u Kini.

Main_page_slideshow7e

Kampus

Technion, koji se nalazi na prelepom kampusu od 300 hektara u samom srcu Haife, internacionalnim studentima nudi široki spektar sportskih, društvenih i kulturnih aktivnosti, kao i vrhunske ustanove za rekreaciju i odmor, medija centar i teretanu sa velikim olimpijskim bazenom koji je studentima na raspolaganju.

U okviru kampusa postoje restorani, radnje, banka, kafići tako da ne čudi zašto je kampus poznat i kao ‘’Technion city’’.

Interesantno je da na Technionu studenti imaju nedeljni ritual koji se održava sredom i naziva  “The Wednesday Noon Happening”. Tokom ova dva sata, nema predavanja i Technion city vrvi od studenata, muzike i pop up prodavnica.

Main_page_slideshow8e

Osnovne studije

Technion International nudi studentima iz celog sveta priliku da se pridruže programima osnovnih studija koji su na engleskom jeziku i traju 4 godine.

Školarina iznosi 15 000 dolara i postoje delimične stipendije po osnovu uspeha.

Smeštaj iznosi 4000 dolara godišnje i osiguranje 1000 dolara.

Semestar počinje u Avgustu.

Za upis na osnovne studije potrebna diploma srednje škole, SAT/ACT/GaoKao test, Motivaciono pismo, dva pisma preporuke, TOEFL 80 / IELTS 6, CV.

Main_page_slideshow1e

Ino agencija je zvaničan predstavnik ovog univerziteta i apliciranje i upis su preko nas direktni.

Ukoliko vas interesuju studije na ovom univerzitetu, pošaljite nam upit i zakažite besplatan sastanak:

Podelite s prijateljima: