Pozivamo vas na prezentaciju prestižnih fakulteta EU Business School iz Barselone i Swiss Education Group – Swiss Hotel and Business Management Schools koja će se održati u ponedeljak, 04. marta od 18h do 20h u hotelu Splendid u Budvi.

Prezentaciju će održati predstavnice fakulteta, gospođa Katja Misimović ispred EU Business School, i gospođa Jovana Pejčić ispred Swiss Hotel and Business Management Schools.

Prezentaciju organizuje Ino agencija za studije u inostranstvu, koja je predstavnik ovih univerziteta i prisustvovaće događaju zajedno sa International Student Exchange agencijom specijalizovanom za srednje škole.

Ulaz je besplatan, a prijava obavezna putem formulara na dnu teksta.

EU Business School

Osnovana 1973. godine, EU Business School (EU) je međunarodna, profesionalno akreditovana biznis škola (univerzitet) sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu. Pružaju dinamičnu nastava u malih grupama na engleskom jeziku, sa najboljim kurikulumom iz severnoameričkih i evropskog akademskog programa.

Barcelona-Campus-01-1

 EU nudi fondacije, bachelor’s, master’s (MBA) i doktorske programe, sa fokusom na poslovnu administraciju, komunikaciju, upravljanje turizmom, međunarodne odnose, sportski menadžment, upravljanje digitalnim medijima, međunarodno poslovanje, marketing, finansije, upravljanje preduzećima i ljudskim resursima.

Studenti mogu menjati kampuse tokom studija i istražiti raznolikost Barselone, Ženeve, Montroa i Minhena. Ovo pruža odličan razlog za učenje novog jezika i upoznavanje različitih ljudi iz različitih kultura, a istovremeno iskusiti nove poslovne mogućnosti i perspektive.

Više informacija o fakultetu, programima, rankingu i cenama pogledajte u našem tekstu o EU Business School.

SEG – Swiss Hotel and Business Management Schools

Ino agencija je predstavnik Swiss education grupe iz Švajcarske koju čini 5 univerziteta iz oblasti hotelijerstva i turizma. Prelepe lokacije, dual degree diplome sa američkim univerzitetima i plaćene prakse u nekim od najluksuznijih hotela i restorana, jesu neki od glavnih aduta ovih univerziteta na koje se upisuju studenti sa svih strana sveta.

Osnovne studije su koncipirane tako da traju 3 godine, gde nakon svake završene godine dobijate određeno zvanje i plaćenu praksu koju vam obezbeđuje sam univerzitet! Na taj način je moguće da pokrijete deo školarine, pošto su svi ostali troškovi pokriveni od strane škole.

Nakon završenih osnovnih studija je moguće nastaviti usavršavanje na Postgraduate i Master programima, a mi smo tu da vam pomognemo da napravite pravi izbor.

Fakulteti koji čine Swiss Hotel and Business Management Schools su Swiss Hotel Management SchoolIHTTI School of Hotel Management, Culinary Arts Academy, Hotel Institute Montreux i César Ritz.

40591333_10156649965304176_8252699751397457920_n

Ukoliko vas interesuju studije na ovim univerzitetima i želite da posetite prezentacije i informišete se iz prve ruke, prijavite putem formulara:

 

Podelite s prijateljima: