Oblast digitalnog marketinga je brzo rastuća i sve konkurentnija oblast na tržištu. Kompanije i  firme ozbiljno shvataju svoje prisustvo u online svetu i teže zapošljavanju školovanih specijalista iz ovih oblasti. Studirajući digitalni marketing u inostranstvu, vi imate priliku da učite od ljudi koji su prvi ušli u ove vode, koji su u poslu već mnogo godina i koji će vas učiti na osnovu svojih iskustava i greški – što je najbolji vid učenja!

Predstavljamo vam spisak top 3 univerziteta sa vrhunskim programima Digital marketinga na engleskom jeziku.

Barselona

Global Business School – MA in Communication and Future Marketing

Global Business School Barcelona je akreditovan privatni univerzitet u Barseloni, koji edukuje mlade sa ciljem da ih pripremi za karijere u biznis sektoru internacionalnih firmi i kompanija. Osnovan je usled tržišne potrebe za školom biznisa koja će ponuditi potpuno novi model učenja zasnovan na znanjima i veštinama koje su neophodne da bi se opstalo u modernom svetu.

Što se tiče Digital marketinga, na raspolaganju je program pod nazivom Master in Communication and Future Marketing koji će vam pružiti sva potrebna znanja iz oblasti komunikacija, brendinga, strategijskog i digital marketinga, rukovodjenja projektima, finansija i naučiti kako se pravi uspešna kampanja za različite kanale komunikacije.

Cena ovog jednogodišnjeg programa je 6 450€ za poslaske u januaru i aprilu, a 9 900€ za polazak u Oktobru.

pexels-photo-1246742

Madrid

IED Istituto Europeo di Design – MA Digital Communication and Marketing in Fashion

Istituto Europeo di Design sa iskustvom od preko 50 godina, jedna je od vodećih škola iz oblasti dizajna, mode, komunikacija i menadžmenta i najbrže rastuće mreže kampusa  na čak 9 lokacija: Milano, Rim, Torino, Venecija, Firenca, Madrid, Barselona, Sao Paolo i Kaljari.

Akreditovana pre svega od Ministarstva prosvete Italije, a zatim i od mnogobronih partnerskih univerziteta ( University of Westminster) sa kojima često poseduje Dual-Degree diplome i kompanija koje su prepoznale IED kao odličnog partnera. Na ovaj način studenti mogu aplicirati za prakse i svoje prvo profesionalno iskustvo steći u baš nekoj od ovih multinacionalnih kompanija.

Master iz digitalnih komunikacija i marketinga u modi na ovoj vrhunskoj školi će vas naučiti kako tradicionalne temelje marketinga prilagodite stranju u digitalnom svetu koji se stalno menja i napreduje.

Cena ovog jednogodišnjeg programa je 11 900€.

typing-849806_960_720

Varšava

University Kozminski – MA Digital Marketing

Univerzitet Kozminski je prestižna visoko rangirana biznis škola koja se nalazi u samom srcu Evrope, Varšavi. Osnovana je 1993. godine i od tad postiže ogromne uspehe i osvaja brojna priznanja za kvalitet studija i diplomiranih studenata koji završavaju ovaj fakultet.

Ovo je izrazito internacionalni fakultet sa programima na engleskom jeziku i profesorima sa diplomama najprestižnijih svetskih univerziteta. Mnogo se ulaže u fakultet i profesorski kadar, što se pozitivno odražava na kvalitet studija.

Ukoliko želite da naučite kako se kreiraju marketing strategije, website-ovi, online prodavnice, kako se koristi pun kapacitet Facebook-a i Google-a, kao i njihovih brojnih alata, kako napraviti video i grafičke prikaze koji prodaju, koristiti veštačku inteligenciju u korist svog biznisa i koji biznis model je najbolji za tvoju organizaciju – ovaj program specijalizacije u Digital marketingu je pravi izbor za vas.

Cena ovog dvogodišnjeg programa je 5 250€ po godini.

digital-marketing-1497211_960_720

Studije iz ovih oblasti na engleskom jeziku su retke, ali dostupne i sa ovom diplomom ćete se definitivno istaći i biti izuzetno traženi ukoliko želite da radite u oblasti marketinga.

Ino agencija za studije u inostranstvu je direktan predstavnik ovih univerziteta i preko nas je upis direktan.


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.

 

Podelite s prijateljima: