Studentima iz Srbije biće pružena šansa da budu u kontaktu sa kompanijom P&G kroz međunarodno takmičenje CEO izazov u kom će se takmičiti sa grupama njihovih vršnjaka iz celog sveta u rešavanju realnih poslovnih izazova.

Da li si student željan situacija u kojima ćeš testirati svoje kritičko mišljenje izvan okvira studentskih zajednica?

Onda je CEO izazov kompanije P&G baš ono što tražiš! Takmičenje koje ti pruža šansu da iskažeš svoje veštine strateškog razmišljanja i sposobnosti rešavanja poslovnih problema.

Do 12. decembra, Procter & Gamble primaće prijave za globalni CEO izazov, kreativni proces tokom kog kompanija dolazi u kontakt sa harizmatičnim studentima širom sveta.

Kako? Pozivajući ih da se suoče sa realnim zahtevima radnog okruženja tokom kojih demonstriraju svoje poslovne sposobnosti u nekoliko različitih realnih scenarija.

,,Studenti žele mogućnost da pokažu da znaju da primene naučena znanja’’, rekao je glavni izvršni direktor (CEO) kompanije P&G Dejvid Tejlor. ,,CEO izazov pruža priliku da baš to i uradite. Ako želite da vidite kakav biste posao radili u kompaniji P&G, dok iskazujete svoje veštine, ovo je vaša prilika.’’

Prvi globalni izazov iz 2018. godine bio je veoma uspešan, sa više od 23.000 studenata iz 40 prijavljenih zemalja. Pobednički tim izazova 2018. godine bile su tri dame industrijskih inženjera iz Saudijske Arabije. Ove tri studentkinje su upoznale CEO kompanije P&G Dejvida Tejlora ovog leta u Sinsinatiju, prisustvovale godišnjem SIGNAL Accelerator samitu kompanije i prihvatile poslovne ponude od kompanije P&G.

P&G CEO Izazov
CEO kompanije P&G, gospodin Dejvid Tejlor, sa prošlogodišnjim pobednicama.

U CEO izazovu za 2019. koji se sada pokreće, dobićete priliku da radite na studiji poslovnih slučajeva brenda Gillette, najvećeg svetskog brenda opreme za brijanje.

Takmičenje se sastoji od tri kruga: lokalnog, regionalnog i globalnog.

U lokalnim i regionalnim krugovima studentski radovi uključuju stvarne P&G studije slučaja, a vaš zadatak će biti izrada poslovnog plana.

Tokom završnog, globalnog kruga, takmičićete se u poslovnom simulatoru koji zahteva da donosite odluke u ime kompanije kao CEO.

Šta studenti dobijaju?

    • Šansu koja može voditi ka poslovnoj ponudi
    • Učešće i interakciju sa učesnicima iz različitih zemalja jugoistočne Evrope u Bukureštu, gde će lokalno finale biti održano vodeći pobednike na svetsko finale
    • Pobednici u finalu će biti pozvani u centralu kompanije P&G u Sinsinatiju, kako bi upoznali rukovodstvo kompanije P&G i CEO Dejvida Tejlora

Ovu priliku ne želite da propustite!

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na https://www.pg-ceochallenge.com/.

Pogledajte atmosferu sa prošlogodišnjeg “CEO izazova” :

This slideshow requires JavaScript.

Podelite s prijateljima: