Škola jezika koju predstavljamo u nastavku svoje jezičke centre poseduje u Brightonu i Eastbournu. Obe lokacije nalaze se na jugu Engleske na samoj obali.

Škola se vodi idejom da svaki student ima posebne ciljeve kursa, pa su tako i formirali za svakoga po nešto – kursevi za potrebe studija, posla, standarni kursevi jezika za one koji žele da unaprede jezik uz obavezan naglasak na komunikaciji. Zatim, tu su kursevi od godinu dana, treninzi za profesore koji već rade u školama jezika i letnji kursevi po nekoliko nedelja.

Bandstand-4.jpg

  • General Englih
  • General English Plus
  • Long Term Courses
  • 50+
  • Business English
  • One-to-one
  • Teachers

English in Eastbourne – škola navodi da je ovo odlična lokacija za studente koji prvi put posećuju Veliku Britaniju. To je najbolji prelaz da upoznate kulturu, istoriju, uživate pored mora, i naravno naučite jezik. Škola se nalazi nedaleko od centra koji je pravi mali raj. U ovom gradu gužva ne postoji, a ako poželite da posetite London, to je veoma lako, jer se nalazi na oko sat vremena od Eastbournea.

English in Brighton – ovaj grad ima više naziva – ” Studentski grad “, ” London pored mora “, itd.
Ova dva naziva jasno daju do znanja o čemu je reč. Pošto je Brighton centar dešavanja, u ovom gradu možete raditi na pripremi za polaganje, pa i samo polaganje nekih od sertifikata kao što je – IELTS, FCE, CAE, CPE.
Grad se nalazi na južnoj obali i na sat vremena od Londona. Pošto se kursevi održavaju od ponedeljka do petka, vikende možete iskoristiti za posete i ekskurzije poput ove.
Takođe, možete iskoristiti posetu za obilaske okolnih univerziteta, i prirpemiti jezik za predstojeće studije.

Cene

U cene uključen je: kurs, ulazni test, testovi u okviru kursa, knjige, sertifikat, smeštaj sa polupansionom. Cene se razlikuju u zavisnosti od lokacije, tako da je jednonedeljni kurs u Brightonu 548 funti, dok je u Eastbourneu 479 funti.

Za sve dodatne infomacije oko kursa, prijave, smeštaja i datuma polaska, slobodno popunite upit ispod:

 

 

Podelite s prijateljima: